@ Kampung

hi..I'm now at my husband's kampung at Pulau Indah, Port Klang. Setakat ni aktiviti yang kami buat ialah makan and makan and more makan. Adeh. Camno la nak kurus kan? (Kata kakak ipar saya, kalau nak kurus pergi la menebas semak kat belakang umah tu....hihihhi, haaa...amek ko! )

we'll be here until 6th December and after that we'll be flying back to my hometown pulak to see my loved ones. Yeeehhuuuuuu!

Owh...saya sangat teringin nak pegi makan nasi beriani dekat Shah Alam yang selalu Ana Suzana tu oder untuk makan2 kat umah dia...so...dok tengok2 gambar kat blog dia membuatkan saya sangat la terliur ....adoii...makan lagik. Ala...tak kisah la....balik kampung setahun sekali je kan.

Hari ni tak tahu la nak buat apa....agak buhsan la jugak. Tak per la..hari ni ada Pasar Malam kat kampung cik abam saya nih...so nanti boleh la kita buat lawatan ke sana. Lama dah tak pergi pasar malam....tak per la...walaupon pasar malam kat sini ni tader la besar sangat....

Ingat nak pegi berjalan2...tapi yer lah....rancangan nak berjalan macam tak berapa nak jadi akibat satu kejadian yang tak disangka2 .....huhhuuh....well, apa boleh buat...........ada la tu hikmah nyer walaupun saya agak frust la jugak.....

Comments

pB said…
salam


rayo baru ni , kak pB jupo dengae saing lamo Janna ...


cikgu Fadil dengae bini dio ....
demo tu maghi jalae dhumoh tok tuo kak pB...
worih ghupo ghupo nyorrrr

***********************************

maghi shah alae , calling calling larrr kak pB deh
Mrs Hardlena said…
waaa syok la dh blk sana. makan la puas2 kt sana nnt dh blk sini x dpt dh nk mkn. jgn lupa pi makan seafood kt rest tepi jambatan kt pulau indah. tp lupa dh apa nama kedai tu. kedai biasa2 je tp ketam dia sedappp..
kak pb: ooo yoko ? dio dok mano loning ?kak pb..nanti email no.fon kak pb ko sayo deh...kak pb shah alam mano ? ni email sayo... jwm_mokhsin@yahoo.com


Alin: yer...nak makan puas2 la nih, ala ...nak makan ketam..kat KK or keningau murah lagi...hehehe....ni nak makan beriani je nih
Effa | Mama FZ said…
ee... bestnya kak .. balik kampung... take care ye.. semoga happy2 dan semoga semua yang dirancang akan berjalan lancar... aminnnn....
fa: mekasih...... but kadang2 rasa cam tak sabar jugak nak balik sabah..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!