Happy 10th anniversary and Happy Birthday Nana!

Last 16 November was our 10th anniversary dan juga hari lahir Nana yang ke-3. Kami pergi sambut di KFC jer and I baked brownies instead of cakes. Buhsan dah makan kek lagi la macam saya ni hari2 dok mengadap kek. hehehe...

Ingat nak wat karangan panjang2 pasal cemana saya dan cik abang bertemu sebab dah banyak kali dah jugak peminat setia saya dok suruh saya cerita kisah cinta saya. adoii....macam2 lah. Tapi kali ni macam tak berapa ada mood nak mengarang. Lagipon sibuk skit..nanti kalu saya ada masa dan ada mood saya cerita. Mungkin saya akan wat entry berpassword .....hehehe...

and memandangkan my handphone pon dah ala2 nyanyuk..so my lokung gave me this as our anniversary present....





Thank you Yang......




.

Comments

Capik said…
Comey tepon baru 2..hi3
enz said…
wah wah wah wah wah... :))))))))))))))))))))))
Adrina Adi said…
happy anniversary kak ja.
mekasih...... :)
Mrs Hardlena said…
happy anniversary janna.. :)
semoga bahagia dan berkekalan selamanya.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!