GA! Anniversary Give away




Syarat2 nak join mudah je :



1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..



2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..



4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..


5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..


hadiah2 nyer ialah.................



Tarikh Tutup : 26 November 2010

Ucapan : Sy sangat suka bulan november. Macam sweet november gitu. Anyway, Selamat ulang tahun perkahwinan buat Ana. Such A sweet Family. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. Kehidupan tidak selalu indah, tapi percayalah itu lah kemanisan dalam kehidupan.

Good Luck Dear Anna.

And the Tag Goes toooo.......


1) Iena hamdi
2) Riko

Comments

Adrina Adi said…
rajin kak ja join. i malas join sbb selalu join, tak pernah menang. hehehe. boleh gitu?
He..he..he...menarik gak. Nk cubalah!...canteknyer tudung pearlhaya nie.

Insyaallah...malam nie nk buat entry pasal nie. Nk carik 'ilham' sikit...ha!ha!ha!
Ana Suzana said…
thanks tau join..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!