Adik2, Kakak dan Adik, Kakak2.

Owh....seronok nye merepek meraban dengan adik2 saya di alam maya tadi. Sorang dok Kota Bharu, Kelantan ...sorang dok Adelaide, Australia dan sorang lagi harus la dok Keningau,Sabah.

Lama dah tak macam ni, borak2...bercerita sampai ke pagi....cerita meleret2 dari satu cerita ke satu cerita. Panjang berjela komen2 kat Facebook tu...padahal yang tukang komen nya 3 orang ni jer.

pastu saya nak la kongsi kat sini pasal abah saya...abah saya ni klakar....hehehe..abah2...abah tengok gambar kek thomas and kek barbie yang saya buat tu....abah pon puji2 laa..



Abah : Panda Janna lukih...dengae tangae kiri pulop tu...

my Ma: ho la...mugo janna kae memae ngiri...



kuikuikui........abah2....

Comments

Adrina Adi said…
kak ja, itu la best kalau ramai adik beradik (tambah plak kalau ramai yg perempuan). i feel the same too.

gaduh2 manja tu biasalah. it spice up ur life. hehe..

u too, more like a sister than a cousin to me.

love you!
ise3339 said…
rugi pulop i x online smlm, kalu dok tambah satu tempat lg, iaitu Sandakan:)
yup you too...we're BFF!

tie..ha tu la..klu dop lagi besh rama2..hahaha...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!