Ini la dia....


So..ini la hadiah yang Angah dapat. Dari airmuka dia tu nampak happy lah. Ayah beli siap dengan helmet sekali. Malam tadi la dapat nyer lepas balik dari makan2. Bersungguh2 Ayah sorok basikal baru angah dalam kedai mak....hahaha... Mak letakkan note..siap tepek riben lagi...terasa macam diri ku ni Oprah plak...pastu mak pon buat2 la suruh Angah amek tepon mak kat kedai..bila Angah masuk....taraaaaaa! Ada beskal.

Beriya la dok belek2 basikal tu cemaner...Ayah siap test drive lagi. Sempat la jugak dia buat beberapa laps. main tukar2 gear basikal.

dah pesan dah jugak dekat Angah..basikal ni kira kongsi2 dengan Kakak jugak la...pasal roller blade kakak pon angah pakai jugak kan.

Comments

Woweeee..beshnyer Angah dpt basikal baru. Seronoknyer dia!
Mak aihh! cepatnyer respong...hehehe.
Wahhh..cantiknya gambar..pasti penangan Nikon D90 :-)
pB said…
ada kawasan lapang , seronok ler berbasikal ...


Happy Belated Besday to Angah
Mrs Hardlena said…
tersenyum lebar anak dara dpt beskal yer. lps ni ble la cycling smp ke kk tlg mak beli brg kek hehe..
Capik said…
Kk ja..ambo mengapdate blog url..make some changes..heeheh
sumilau Photography:err..cantik? this photo was not taken with our D90 but with a Sony Ericsson CameraPhone instead.

Kak Pb: hmm..tu la..main depan rumoh, lepas balik skoloh.

alin: ha? kayuh sampai KK? pensan.

Capik :ok..sudah update di bloglist saya.
Ahlami said…
part yang explain mcm Oprah tuh xleh blahhh. hahahaha.
Ambo said…
oooo..kamira enset..patut la banyak noise :-p

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!