Harapan Kecewa.

Hari ni hajat di hati nak brekfes dengan Nasi Lemak. Tapi tak kesampaian. Kempunan. Sebab kehabisan. Sia2 je pecut laju2 tadi. Tengok, tinggal kuih je. Tader rezeki. Nak wat cemaner. Tapi beli la jugak kuih sebab alang2 dah sampai and dah perabih minyak motor.

Balik rumah bukak periuk, makan mee kari yang aku wat semalam. Kuah ada lagi. Tak pelah. Rezeki hari ni adalah mee kari , alhamdulillah. Tapi besok harus kena teruskan dengan misi mencari Nasi Lemak. Nak buat malas.

Hmm....rasa macam nak sambung tido jer.



p.s. : tengok gambar holiday Ana Suzana kat PD tadik, membuatkan hati ku semakin gelepar dode dode nak pegi hanimun! Bila nak hanimun ni....?!

Comments

gelepar dode-dode nah kak janna... gi la hanimun.... anak2 tinggal ko hugau..hehehe
kami pun selalu camni Janna... esp hari minggu-lah! bgn lmbt.. tp 3A request NL so... kalo lmbt naya!

hepi belated besday to Angah!
farah: haa..tu la,dok berkira2 jugop ni..mmg nak kena pegi jgk hanimun, sbb tok ajing gi pom lagi,hanimun for our 10th anniversary ...ok la dok ?

Nur: hahaha...kalu hari minggu senang citer Nur..kami pegi la sarap nasi lemak kat luar,hehehe...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!