Cik Anita Songeh Giveaway


Hmm..saya tak pernah join apa2 contest or giveaway..ni la kali pertama. Sebab saya join kerana saya telah di tag oleh sahabat maya saya yang sangat la manis dan baik hati- Nurul, yang membuatkan saya tidak mampu menolak....hehehe.....so here it goes...

Tag asal ni of kos la dari Cik Anita. Selamat berkenalan Anita..... =) .Bagus kan blogging ni kan? selain dari menulis..kita boleh kenal kawan baru.....dan kalau nasib baik boleh dapat hadiah lagi you...hehehee.....jadi..nak kena tag la ni yer? ..Nak tag sapa yer....ok la...setelah ditimbang..di tolak..dicampu bahagi...saya nak tag...


1) Azini- Kenal dekat forum cari. dah jumpe face to face. dia dah mai umah saya..saya pon dah pegi umah dia. Dia kata skang dia dalam mood nak enter contest je..so...itu la sebab saya tag dia...(owh..baru tingat,dia pon ada tag saya...hahahaha)


2) Iena- ni pon kenal dekat cari gak...lama dah jugak kenal dia, chat pon boleh kata hari2...kalu tak chat sehari ni nanti dia misti rindu kat saya,hahaahah....tp....tak penah jumpe pon lagik. Tengok la hujung tahun ni kalau ada rejeki....kita jumper.

Syarat penyertaan sangat mudah:

1. Follow saya punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya ) -wes
2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini. ~wes
3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway. ~wes
4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan. ~wes
5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :) ~wes
6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee.. ~wes
7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~ wes

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010!
pemenang akan diumumkan 31.10.2010



now....fingers crossed!

Comments

Sayanggggg yew! thanks buat tag nie yer.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!