Tak Pandai.



owh..rajin la plak update blog hari ni.

Actually, saya ni nak bagi tahu...saya ni tak pandai la nak amek gambor senirik. Saya tengok dekat Facebook tu ramai yg sker amek gambar sendiri. Maka saya pon nak la cuba gak. Punya la berusaha cari angle yang saya fikir I will look cun giler lah....terkial2 jugak la tangan ni nak klik. tak biasa kan,nak wat cemaner. klik,klik....bila review balik.....erk! tak sanggup nak tengok..apa lagi nak bagi orang lain tengok. Apekehei buruk benor roper aku ....hahahaha. Lagi satu kan...saya tak tahu la nak senyum macam mana kalu amek gambar sendiri nih. Rasa macam dok senyum sorang2 jer, err...itu saya la.


Saya berpendapat...untuk mengambil gambar sendiri anda haruslah mempunyai keyakinan yang tinggi. Yakin anda akan nampak cun....yakin anda memang cun lah. So I guess, I don't have the confidence. Huhuhuh....poor me. Tapi kan..nak tunjuk jugak hasil gambar yan
g saya amek sendiri tu.....tapi sila jangan gelak ok..?







kuikuikui......

Comments

Kak Mah said…
cun ler tuh....
iena hamdi said…
ok lawa la tuh.. hahahha
Halen said…
hahaha.. ops sory bkn nk gelakkan gambar tu tp nk gelak sbb ada jgk org yg mengalami masalah yg sama dgn alin hehe..

alin pun x reti nk amik gambar gitu sbb bila amik gambar sendiri ni rasa mcm perasan lawa gitu huhu..owhhh sy x suke perasan gitu.

mayb org suka amik gambar ni perasan dia la yg lawa, cute, cun gitu. lps tu senyum ala2 tarik pipi tuh hahaha..

btw gambar janna ok xde nampak unsur2 perasan lawa or perasan cute natural gitu.. :)
Adrina Adi said…
kena gelak jugak la kak ja.

kui kui kui.

eh, okay what! cun!
nko nie mmg kelakarlah...tergelak baca entry nko kali nie.

Apa2 pun...nko mmg cun!
Adrina Adi said…
kak ja, u patut buat aksi julur lidah ke tepi tu. baru mantopppp.. hehe.
fatien adibah said…
haaa kak ja....molep jugok cadangan kak dina tuh..haha..moleps2...kihkihs
cik.yati said…
cun la tu..
Mah and iena: cun n lawa ehh..?

Alin : actually, I don't consider this as a problem...kekurangan mebi la kot,hehehe...

Riko: aku cun ke? hahahaha...kalu klakor tu ,yer la kot.

MekNa n Budik: mun duo oghe jange dok ngarut, demo emejin jah la dale palo ambo wat gitu...and ala glenyar2..hahaha..pahtu suko la puah....kuikuikui...

Yati: wah...ramai yg kata cun ni,cun betul la kot....hahahaha,sukar dipercayai.
Ahlami said…
HAHAHAHAHAH !!
ayuuuu nyooo posing !
terbaikkk dari ladang. ngeh3
Aina said…
cun...senyuman je yg kurang.hihii..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!