Cerita Hantu 1 : Hantu Durian.

Saya ada cerita hantu. Tapi cerita hantu ni tak seram pon. Malah hantu2 ni pon tidak menakutkan. Hantu ni ada di rumah saya. Kadang2 dia kacau gak saya....but most of the time saya yang kacau mereka. Hahahaha....mula2 saya nak cerita pasal Hantu Durian. Hantu ni kira hantu yang paling muda dan paling kecik...tapi paling garang. Aduhai....

Dia memang pantang ada durian. Misti dia akan muncul. Kalau nak panggil dia datang....senang jer, letak la sebijik durian ke....nanti elok je dia datang, tak payah di seru2, suruh kita bukak durian. Baru2 ni saya berjaya mengambil gambar hantu durian ni. Agak mencabar la jugak sebab bila dia perasan gambar dia di ambil dia mula marah2. Nasib baik saya kuat semangat, kalu tidak....mahu terkencing dalam seluar agaknyer saya ni. Nak tengok rupa hantu durian tu ? Sila scroll ke bawah.........(tapi saya warning, bagi mereka yang tak kuat semangat, tak payah la tengok yer...)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni la hantu durian, mula2 dia tak perasan saya amek gambar dia.






Pastu bila dia dah perasan dia pon marah lah!





Bila saya tak blah,dia bertambah2 marah...sampai nampak urat leher tu.




last2 dia malas nak amek pot..baik makan duyan,lag bagus.



Align Center
Wah,siap tutup2 muka lagi...cam artis la konon yer?

Comments

Halen said…
haha.. ble geng ngan nasya ni. pantang bau durian mesti cpt je minta. klu beli tu x sempat smp rumah dan2 tu jgk nk makan.
Adrina Adi said…
boleh geng dgn i ler. hantu durian.
ha..nie mmg leh geng dgn Cha...cz dia pun mmg hantu durian.
ramizah said…
hmm..memang tak leh gang dgn i langsung!
fatien adibah said…
muahahahaah..mek na.mek na..hantu durian tuhs!!aduhs...lawoks molep sequence gmbr tuh..muahaha..:))
fatien adibah said…
haa..cerita hantu 2?hehe
hantu kecik jah pun.. tp SERAAAMMM!!
NikNor said…
kak ja,.. husna pulak tk mkn durian langsung. Dio pyat "busuk". ishk3
alin, maklong ed and Riko : yeay! boleh geng!

Chengoh: hahahaa...nga che ngoh memang la....nga Ucle Rashid boleh

Che Adik: cerita hantu 2 nanti bila mak senang mak update

Farah: haaa...tu la, tp bengkeng!

CheNor: la...gitu ko? rugi la husna tok makae duyan.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!