Lagu apa nak nyanyi ni haaa...?

Ahlami! Bagi idea kat saya nak nyanyi lagu apa ni yang sesuwai dengan tema hari ni- tader semangat dan rasa nak nangih.

Time gini2 ni..mula la nak menyanyi2...layan blues konon, hehehe...tp tak tahu nak nyanyi lagu apa la. Lagu2 lama2 orait jugak, sebab lagu2 zaman skang ni saya tak berapa folo laa...dengar gitu2 jer. Sebab memang jarang dengar radio pon. Lagi pon kat Keningau ni radio yang best skit pon Muzik FM la......lain2 FM....cam Sinar ka....Hot Fm laaa...Era kaa..Mix ke....apa ker...tak dapat. Kalu di KK...dapat la jugak.


So,apa lagu nak nyanyi ni ?

Comments

enz said…
"breakaway" kelly clarkson
"not ready to make nice" dixie chicks
...

ape lg ek.. kalau stress sy suka lagi2 yg kasi motivate.. atau lagu lepas geram .. ahhaha.. :))
Ahlami said…
haaaaa betul. setuju dgn komen di atas.
'not ready to make nice'!

by the way, banyok gitemo tu post video youtube kat facebook. mace2 lagu doh tu dok nyanyi tuh?
huje lebat dop? hahaa
effa: okeh,nanti ai carik kat Utube

Ami: huje yg maha lebat. jadi bulih la ambo melalak2 sekuat hati, tanpa jiran2 mendengarnyer...hahaahaha.
enz said…
sungguh la kawe nak blaja goyak klate.. hahahah... cuba ajar skit...h hahaha
hahahaa...naka effa neh, bukae oyak la efa...kecek...oyak tu,bagitahu...kabor2....hihihhi,mari la blaja kecek klate nga ambo, hugau pom ambo ajar bekecek klate doh,hihihi.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!