Banci Penduduk

Saya ni dok tunggu orang datang membanci di rumah saya. Tak sampai2 pon lagi. Hari ni dah berapa hari bulan yer? Member saya yang di KK hari tu pon dah datang dah pegawai pembanci...and umah my mom hari tu pon masa saya call tengah2 dok membanci. So terpaksa benti cakap tepon dulu. Bagi laluan kat depa. Umah saya ni...or perumahan saya ni tader datang pon lagik.

Hari tu dah ada orang datang. Pakai elok je ngan uniform bagai. Ingatkan pegawai pembanci sekali orang jual kepala gas daaaa.....cheit.

Comments

pB said…
kak pB dah kena banci

tapi pelik sebab tok semuo soklan dia tanyo pun

banyok laka - laka
sesemutku said…
saya pun dh d banci...
kebetulan sabtu ptg kitorang lepak2 kat umah...
AziniMZ said…
sy pon belom dibanci.. dok tunggu jgk.. konpius nati nak jawab tinggal berdua ke tinggal bertiga..
ise3339 said…
kami pom dh dibanci..1st dtg xdok ore...gi skoloh kn..2nd dtg waktu ptg..baru beres, tp so soale jah dio tanyo..
Diarihatiku1976 said…
saya pun dh d banci...they all datang nak maghrib dah sbb KL waktu tuler ramai
kak Pb: oyoko? pahtu lagu mano nga sokalae hok lain2 tu ?

semut : ooo...ko pon dah kena banci ? aku ni la ternanti2...

Azie: hmm..oghe labuan pon tak kena banci lagi jugak neh....

tie: aik ? lagi mano kalu so soalan jah dio tanyo? what about the rest of the soklan? takkan depa main bubuh jawapan sendiri jah ? nanti..if oghe pembanci tu mari, ai nak tny....sbb census ni ,data misti kena tepat. sebab data2 ni la yg akan di guna utk merangka pembangunan negara...sumer2 la...

Diarihariku: oo..macam tu yer? tak kisah la kan,janji kita dah di banci....
aku lum kena banci lagik. T'tunggu2 gak hari sabtu nie..kut ada org knock..knock..rumah aku.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!