Ehemm...

Amacam? ok tak template ni? since Blogger ada designers templates baru so nak cuba la. Not bad jugak kan yang ni ? Lagi pon my blog anniversary pon tak lama lagi dah. And changing my blog template is the way I celebrate it. Haii....pejam celik pejam celik it has been 5 years since the first day I started blogging.

Tukar2 template ni memang kerja yang paling malas saya nak wat. Owh..bercinta nya kalu nak tukar. That's why saya cuma tukar new templates setahun sekali jer. Bila tiba anniversary blog saya ni.

Ok lah. Back to work.

Comments

iena hamdi said…
wahhh... thanks for the info pasal layout ni yer bebeh.. hehehe
wah...dah tukar layout baru. Not bad gak.
renny said…
Hi, salam kenal.
Silahkan kunjungi informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami
http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!