Fully Occupied

Yer, lately saya sangat2 fully occupied. Nak online pon tak sempat. By the time dah malam, saya dah penat and mengantuk. And the only thing that I want to do the most is to have a good night sleep. Try la jugak ngadap laptop....baca status2 terkini kawan di Facebook ..tak pon ingat nak update blog la....ape la....skali mata nya tidak tahan. Berair2 ni menahan..last2 kalah jugak. Tido jela jawab nyer.
Bisnes saya semakin baik...alhamdulillah...sales2 tiap2 bulan meningkat la. Hari2 memang ada oder kek, pizza...Hugau pon selalu je balik lambat lately. sian dia. Tak pe Gau...hujung bulan dapat bonus. Boleh la makan KFC yang sedap pada 1hb. Hahahaha...

Sabtu lepas pegi KK. Sebab ada member mintak saya wat kelas baking di rumah dia. So ...saya pegi la...sambil2 cari barang2 stok untuk kedai sekali. Tapi yang paling best pegi KK tu sebab dapat jumpe my old friend Meah! Owh...kami dah lebih 10 tahun tak jumpe. Giler lama seh! Kebetulan dia pon outstation ke KK...and saya pon kebetulan jugak nak ke KK ....so apa lagi...grab the chance la. Syioknyer jumpe Meah walaupon kejap jer.....dapat peluk2 Meah yang bulat itu...



Hari Ahad lepas bekfes terus balik Keningau. Ada oder2 sudah menunggu. Hmm.....bila la bulih nak bercuti ni..?

Comments

Adrina Adi said…
kak ja, nanti kedai dah siap, letak nama i yer.. ADRINA'S BAKERY. wahh gituu...

hihi

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!