Gornamarima?

Tajuk di atas tu bulih di apply pada apa2 benda and apa situasi pom. Nak buat entry style Ahlami lah....


Tenet:
Tader benda sangat yang nak cerita nih. Saje2 tengah rajin and sementara tenet ok nih. Hmmm.....tenet lately sangat la hampeh lagi hampuiiihhh! Online kejap, ilang.......baru dua kali klik...ilang.....sungguh menyakitkan jiwa dan raga. Nak kena pegi buat call from the house phone to any phones dulu baru dia ok....ataupon nak kena On Off itu modem baru ler nak ada line. Duhh...! Jenuh la kan. (and tengah2 dok taip entry nih tenet ilang. sengal sungguh.)


Breakfast:
Nak brekfes apa hari ni? Semalam dah buat pancakes. Hari ni buat scramble eggs la. Senang and sedap lagi disukai anak2. Saya dulu2...masa skolah2 dulu....ni la brekfes saya almost every morning. Scramble Eggs. Hilir betul saya kan? Hahaha....pagi2 nak gi skolah, my mom akan buat scramble egg sebijik sorang utk saya...Jie and Siti..untuk Welloh and Abah my mom akan buat Telur mata kerbau or telur ayam kampung separuh masak (sumer teluuuuur jer) . Masa Ahlami and Fatien skolah dulu saya tak ingat la diaorang brekfes apa pagi sebelum pegi skolah. Mebi sebab gap kami jauh sangat kan....and lagi pon masa Ahlami and Fatien sekolah tu saya dah dok U....so tak tahu sangat. Kalu hari sekolah memang jarang la my Mom buat brekfes nasi goreng ke..mee/ mihun goreng ker...selalunya memang telur and roti lah.


Pagi:
Saya ni ,kalu bangun pagi misti tokleh bising2. Jangan la anak2 wat pasal pagi2 lagi nak bergaduh..nak melalak. Tulun lah. Mujur jugak la anak2 memang bangun lambat so bila bangun pagi tu sunyi dan aman jer. Sungguh la heaven dan enjoy betul pagi yang aman nih.



ok..tu jelah dulu. Kang nanti leh sambung lagi bebila.

Comments

Ahlami said…
i brekfes cereal ngan susu aje dlu2 ngan budik..hahahaha..klu x pon, french toast...hahahaaha
uish.....lagi hilir.
iena hamdi said…
kak... apa kaitan gornamarima ngan entry ni? hahahhaha sungguh tak paham.. ..

by the way kak.. iena brunch ajer hari ni.. huhu sat g nak hantar cik abe klik labuan semulo doh.. adehhh
fatien adibah said…
i breakfast dgn nuggets..fries..sosej..burger..pancakes..ehheeh..hilir ork?
kak.. apa maksud gornamarima? misteri tul maksud tu...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!