=)

Semalam, masa kami pegi KK, on the wat balik tu kami pon singgah la kat one of the petrol pumps. Aku pegi solat dulu. Masuk2 dalam bilik solat yang kecik tapi bersih aku sangat la tertarik ngan kipas dia.....





menarik kan? alahai...kipas pon nak kena tambat and rantai . Siap dengan mangga lagi tu. Takut kipas tu bergerak kot. I assume misti dah penah jadi kes kipas yang missing in action la kot. Tu yang tuan empunya petrol pump beriya merantai kipas dinding nyer.

Comments

lawak gak biler tgk gambo nie. Agaknyer ada kes kut..kipas pernah hilang tu yg sampai berantai bagai nie.
Adrina Adi said…
hihi.. lawak gak.

tapi kipas gantung gini rasa ker?

tak tau la knp kalau i tgk kipas ni i rasa mcm still panas & berkuap.

perasaan i jer kot.
fatien adibah said…
muahahaha..lawoks..
nurul: ha tu la...lawak kan? tp ai tak gelak pon masa tgk tu...rs cam pelik jer,

kakak: ek eleh...ai tau ler u tak pakai la kipas2 ni....u pakai ekon jer...ekekek.

dik: kalu lawoks..sukola dek...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!