Lagu

Kenapa saya tak letak lagu2 di blog saya? Sebab saya rasa lagu2 tu sangatla menganggu. Kalu pegi blog2 lain yg ada lagu2 pon saya akan kasi mute itu sound. Kasi bisu. Mengganggu sungguh rasanyer. Kalau server tengah menyiput lagu yang kuar pon tersengguk2. So I chose not to letak la segala lagu2 nih supaya sesapa yang menyinggah blog saya dapat membaca dengan tenang. Kalau agak2 saya rasa macam nak dengar lagu...saya nyanyi je sendiri.

Comments

iena hamdi said…
aha iena pun dah buang kak..
sesemutku said…
ya btol...
tp adakah aku sndr x reti nk godek...ekekekeke
iena: ahahaha...dah buang yer? hehehe.

semut: adoi...takper la tak reti pon semut...aman skit tinga aku ni...
mrs. nazri said…
samalah dgn saya x reti nak apply mende tu..

maka tinggal impian jerlah..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!