..................................


I think I don't have friends ( how pathetic....) . I have lots of friends, but close friends....nada. All my close friends dok jauh2 and I haven't met them for decades.


Tingin gak nak wat cam orang lain..go for a girls' day out...minum2, gossip2, hang out. Owh..best nyer. But ntah la...in my dreams jelah.

A woman once told me that, once u've become a wife...and a mother, you have to let go all those things. Duhh! Not that I will forget who I am if I go out and about......sometimes, I also need some time for my self, a break...just to relax.....to find my real self again...so then when I come back..I'll be a better wife and a better mom. *sigh.

Comments

sis... i do feel what u feel... JOM! kita p secret recipe 2 orang nak??? huhuhuhu... kita dating... hahahha
JOM! I'm serious! the next time I go to KK I'll let u know,we'll go for a drink.
Halen said…
huhu me too.. :(
i also don't have a closed fren here.
Adrina Adi said…
betul tu kak ja.

cant agree more.
mummyseri said…
ye la kak janna..sama gak..sume dok jaoh..tp at least dpt la kenal kawan 2 baru kat sini :)

*kiteorg x singgah memana pas kenduri di bayangan keningau aritu..terus balik kk..kalo tak nak g terjah da uma akak ..hehe seb bek hati kata ..nnt dulu ..lain kali ye jumpe lagi..
Ooo... gi bercuti yea! Syok-nyeee
Tingin nk pi Sabah... ntah biler

Yg pakai tudung tur Sofia yea? alim-nyerr...
Janna...

Rasa cam nk kasik big hugges for u.

Kalo kita berjiran or dok dekat2...lamer dah I nk ajak u gi makan2, gi tgk movie ker..or tak pun gi spa ker...or tak pun gi minom teh tarik pun besh gak kan!
DD said…
Zana... aku mcm ko lah sket2 kot. Part takde kawan tu. Kawan2 aku yg close semua jejauh. Tapi nasib aku maybe baik sikit. Aku boleh pegi jumpa diorang sesekali. 2 bulan sekali ke aku gi KL.
Kadang org dengar diorang kata cam tak proper. Apa yg tak proper aku pun tatau. Aku pun nak jugak hepi2... ni duk rumah tgk muka anak je boring gak. Nak gak sembang dgn yg baya2 kan. Nak hilangkan stress bagai.
I wish you get to do that too. I really wish you could. Even 1 hour with friends akan buat ko rasa lega.
DD,

thanx daling, ko sungguh memahami, aku tulih entry ni pasal aku jeles ngan ko ler! hahaaha...tade lah, good for you DD, nanti aku nak request gak ngan laki aku, laki aku ok jer...cuma tu la,kawan2 aku jauh sgt...pastu aku nak kuar ngan kengkawan aku jer..anak dia aku nak suh dia tinggal kat umah jugak...hehehe,mommies' day out lah. yup,1 hour pon jadik lah.

Riko

gimme a hug now...hehehe,nurul,u're such a nice person, and I know you really mean it,tq.

Nur
haa..ada pon cik kak nie..lama tak nampak, yer, yg pakai tudung tu Sophea..dia yg nak pakai sgt, biarlah...tp tu la I cakap kat dia, kalu nak pakai tudung kena pakai betul2 n tokleh main2 on off.


Seri
yer, not that I don't have friends here,ada but kawan yg biasa2 jer...u know, kita kan suke and happy kalu ada kawan yg click ngan kita, bukan sekadar kawan yg boleh cakap2 citer2 jer...dok gitu?

Kakak
I miss u la...miss hanging out with you....huhuhuh

Alin
laa..yeker..sama la kita....
iena hamdi said…
miss u more

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!