Tak der Citer

Ntah la...

tader mood nak update blog, di tambah pulak ngan Stimik Brokbeng kat umah ni yang sangat la hazab lagi tenat. Banyak tak dapat online dari dapat. Cemaner? Bila dah dapat online tu berebut2 la plak nak surf. Hahaha...sabor jelah. Ni sejak2 kami tukor pakej yg ada WiFi tu la.

Idea pon tak berapa nak ada utk update . Takat nak citer pasal apa yg saya wat hehari...apa yang saya beli pada hari ini or makan pada hari ini....sangat la tidak menarik. Alaa..balik2 hari2 saya wat kek...hari2 saya wat roti n creampuff. Itu citer kat blog masak2 cukup la kan.Nak citer pasal anak2.....owh...banyak la pulak. 4 orang anak 4 cerita.....eceh, macam la ramai sangat anak setakat 4 orang tu.



Haaa....dah tader benda nak citer kan, aku nak citer lah...masa balik dari KL hari tu selepas menikmati hidangan tengah hari kami di atas kapal terbang di tempat duduk kelas ekonomi (jer,hahaha) kami dapat ni! tu eskerim kat atas tu. Selama2 dok naik kapai pi mai pi mai dari zaman budak sampai zaman bajar pastu dah kawin and beranak pinak ni...tak penah2 dapat makan eskerim Baskin Robbin kat dalam flight. ....err...kalu flight gi KB of kos ler tader makan kan...minum jer....so itu jela nak citer. Sekian.

Comments

fatien adibah said…
huahua..simple molep entry kk ja nii..doh la lamo dop update blog..huhu
nonie said…
hi kak janna.... ish3x lama nya tak menjenguk ke sini & membaca khabar berita kakak ku sorang ni... windu lah... rajin ek update, citer idung pun jadik... interesting! jgn cam kita ni... dah jadik pemalas ya'amat bab2 menghapdet jenel ni... baru nak menjinak2an diri balik neh...
orang said…
adik: hahaha...simple ko? orait la tu dik..

nonie: ekeke...tu la..lama tak dgr kabar nonie...akak jenguk2 blog pon tak bergerak,hihihih...kat FB je rajin update yer...update la nonie...rindu nak baca celoteh nonie..
eh..sapo plok orang timor nih? hmm...musykill....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!