Hidung

Hari ni aku nak cerita pasal hidung. Hai....pasal hidung pon leh wat entry? hantam sajalah..as long as I update and ada idea nak update.

Hidung aku ni nak kata mancung..tak mancung....ala..hidung orang melayu...ala2 hidung bongkok tak baper nak jadi. Hahaha...Yang pastu hidung aku ni kalu tengok dari angle depan tak nampak lobang hidung. Muahahhaa...bangga seh. Adik aku panggil hidung aku ni "hidung jatuh" pasal tak nampak lubang hidung. Jatuh pon jatuh la. Janji ada hidung.

Sebenarnya nak citer pasal hidung Laila. Si Laila ni hidung dia sangat la sensitif pada bau-bauan . Nak2 bau2 yang tak berapa sedap nak dihidu. Kalu ada bau yang lain macam skit mula la hidung dia kembang2 kempis pastu mata mula merah, berair.....nanti kang mula la dia nak muntah. Hadoii....pelik betul anak aku sorang nih. Dulu aku tak percaya ada orang leh muntah hanya dengan menghidu bau2 yang busuk tp sejak anak aku sorang dah jadi gitu baru ler aku caya. Alahai..nak wa cemaner kan.

Memang dari dia kecik2 lagi dah gitu. Asal gi memana...kalu ada bau yg tak kena dengan piawaian hidung dia dan2 tu jugak dia muntah. Sabor jelah. Nak2 plak kalu masuk public toilet......hadoii.....terseksa. Bawah keluar...atas pon keluar. Hahahaah....Angah2...ntah menurun sapa aku pon tak tahu. Sebab kalu belah aku jenis hidung kebal skit. Err...ntah kebal, ntah tak sensitif? Hahaha...mana2 lah.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!