Miss me?

hahaha...yeyer je tajuk tuh...padahal yang sebenarnyer eden la yg merindui anda semua...wah..! macam la banyak peminat.

actually skang ni memang bz sket...memang tak sempat nak rest..nak kemas umah pon tak sempat,hahahaha! Bz wat kek and roti.....alhamdulillah, sejak dua menjak ni order tak putus2...boleh kata tiap hari ada order kek....roti plak memang wat tiap2 hari. Alhamdulillah....
Walaupun penat tapi seronok bila dapat order walaupun hanya sebiji kek 1/2kg sehari. Itu pon rezeki.

apa lagi nak cerita yer? owh..tiket nak balik kampung pon dah confirm..kami akan balik on 25/11 nanti. Kami semua akan beraya haji di Kelantan Darul Naim..insyaAllah la....

esok plak anak2 start periksa akhir tahun....and esok jugak cik abe eden akan takder for 5 days..dia pegi sandakan ada tournament badminton.....

Esok jugak adalah birthday anak saya yang ke-dua...Laila Amani..birthday dia yang ke-7. Alahai dah besar dah anak mak...Angah dah request kek ngan mak....insyaAllah mak akan buat untuk angah.....ok. Untuk Angah yang Mak sayangi sokmo.....belajar rajin2 yer Ngah....mak doa kan semoga Allah akan sentiasa terangkan hati angah untuk mudah menerima pelajaran....yer...Mak sayang sangat kat Angah yanglahir kuar kaki dulu nih.....( dia sangatla bangga citer kat orang yang dia lahir kuar kaki dulu,ekeekeke)

oklah...itu jelah setakat nih. Lepas ni tak tahu la bila plak boleh online....kepada peminat2 saya...ku jua merindui muuuu....hehehe.....

Comments

Adrina Adi said…
ciss.. nyampah den baco. tapi tak dinafikan..






i mmg peminat yew.... hehehe.



dapat la kita beraya haji bersama2 tahun ni. yippie.... :)
sesemutku said…
miss u toooo...hehehe
mummyseri said…
salam k.jana
mmg pon mis gak kite pong kt akak :)
bz rupenya..bestla yek dpt balik ghayo aji denu..
kami raye kt kk aje..msti x saba nak balik kampong kan...:)
slmt balik kg nnt kak :)
ramizah said…
saya yg paling miss sekali..siap hantar message bila nak updte blog! seronok la anak2 awak nanti boleh jumpa abang zaki
ise3339 said…
ni tgh tggu abe mokhsin sapa dumoh la nih...kl kak ja n anak2 dpt dtg semo laaaggi best...
oklah..utk angah laila amani....Happy Birthday!! Che T n Ayh Sae pun sayang angah sokmo!

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!