Wartawan

Ni ler keje anak2 aku kat umah...hadoi....layan je la....


Comments

Ahlami said…
hahaha...jadi wartawan? nurun mak ude ko nie?
part xleh blah...soalan tnya masih bujang ke x? hahaha...msti tgk melodi nihss..hehehe
Adrina Adi said…
petahnya sophea tu bercakap. hihi
Bijaknyer Sophea! Mmg bulih jadik reporter. Suka dengar.
ami
actually ado byk lagi video hok budok2 ni amek tp hok ni jah hok lulus utk tayangan umum,ekeeke...

kakak,,
hmm..tu lah..nurun sapo la deh ?kikikiki..

Nurul
hahaha....tu lah,tp wartawan ni sker merajuk.
fatien adibah said…
muahaha..pstu siap buleh oyak cerai2 lg plok tuu..waah...hbat sungguh..part yg sophea nk sebut kesntukan masa tu lawop gok..haha...gagap2..tp sebut jgop..haha..untuk cik sophea, jgn lupe smbungan temuramah awak plak tuu..haha..ckp td mau jumpe lg kan..haha
adex-aieda said…
adoi ha... sopia ni... siap perkataan2yg undeg age pun.. ahhahahahaha

yang laila diam ajer.. hehhehe

molek le sorang jadi reporter sorang jadik model.. hehhehe yg pakai tudung tu? kekkeke
iena hamdi said…
opss sorry kak.. tersalah guna id la... ehhehehhe adik iena pinjam laptop ni tadi tak pasan pulak.. kekeke (macam takbiasa eh)
wanee said…
silap comment enrty haha

yang part paling best "owwhh mungkin dah cerai" hahaha tahu pulok the word 'cerai' tuh hahaha..
adek,
haa...tu la anok sedara awok...don not underestimate..hehehe....meme bulih jadi supo wartawan hiburan deh? pandai wi soklan perangkap...hahahaha

Iena,
yang pakai tudung yg jadik anak Laila tu Yasmin,....hihihi

Wanee,
dia tahu la word cerai tu...mak dia kabor,mak dia explain doh...mak dia ni kan pantang kalu diction and pronounciation saloh....sangat2 la pantang.
PanJanG said…
pandai la anak che ja bercakap.
future lawyer kot.
dan siapa muhammad zaid ni angah??
aina doh besar laa. :D
petahnya ur princess bercakap :D

from: TEacher Shikin

http://13-minibookstore.blogspot.com
(click here to buy children books.Hurry!Grab 1 for ur kids and spread the love of reading by giving out books as gifts!)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!