Tima kasih Che Adik....

Hari Selasa baru2 ni...tiba2 ada orang hon2 kat depan umah. Tengok2...POS LAJU....dalam hati terfikir,sapa pulak yang hantar barang...nak kata aku ada order barang secara online ....tader la pulak.

Sekali bila dah sain tengok2 nama kat kotak tu... "SOPHEA MUNIRA MOKHSIN"....pastu baru la au teringat...hehehe.....



aku pon bagi la kat sophea suh dia tengok sendiri....suka la dia dapat barang...ada nama dia lak tu. Pastu siap dok berteka teki ngan Angah....sapa la yang kirim barang tu. Misteri sungguh. Hahaha....

Dah koyak kertas pembalut tu separuh baru la dia pasan nama sender kat belakang kotak....

"Laa....che adik rupanya..." suka sungguh Sophea dapat barang from Che Adik dia. Dah habis koyak kertas pembalut...tengok kotak Cookie Crisp. Angah kata....Che Adik hantar makanan ker? Hahaha...sabor jelah.....


Bukak2 kotak....rupenya ada nie.......




tima kasi che adik.....sebab bagi Sophea hadiah besday yang sangat best.Baju Poney...mahal neh....awat tak beli baju Hallmark ker? hahahaha....lebih2 plok. Boleh la pakai wat raya. Moga2 Sophea akan betul2 jadik straight A student macam Che Adik...Che Tie...Mak Ude...Pakcik Paih...Pakcik Syakir...(lagi? sapa lagi? jenuh le nak sebut sumer...hihihhi) Tapi kan Che adik....dok berebut la pulak dengan Yasmin...dia pon nak suh Che Adik post barang jugak kat dia....hahahaha.....sian Anin.


Dan sebagai hadiah bonus....tatapla gambar Aina yg dok bertenggek atas tangga nih...tak tahu la nak wat apa.....elok je dok bertenggek macam katak pisang....hahahah.....tp penuh bergaya......siap pakai topi lagi....





Comments

Adrina Adi said…
wah. bagus che adik. amna ariq pun nak t shirt mcm tu. sorang saiz 6 tahun, sorang lagi 4 tahun. hihi
iena hamdi said…
che adik ni adik akak ke? konpius gak ni... tp cantik baju dia.. nak cari gak la.. kekeke
Adrina Adi said…
dalam 9 adik beradik tu, che adik yang bongsu skali.
correction....10 beradik yer.....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!