Oyeh..Oyeh..!

Hari Sabtu lepas, pegi KK. Ada jemputan makan2 from kawan lama. Sambil2 nak hantar kek durian and nak ambik barang.

Turun dari Keningau pon dah kol 12 lebih....sampai KK terus carik rumah my fren tuh....dah la hujan lebat, nasib baik tak sesat. Lepas dah sudah2 kami pegi plak rumah another fren..Ain a.k.a Nonie.....dalam pada boleh nak sampai tu gado2 gak ler aku laki bini....konon2 macam aper tu....Amazing Race la....eceh, perasan la plak. Dah sampai nak kena plak mendaki tangga. Akhirnya dapat jugak jumper Nonie, member sekampung . Nonie sangat la peramah....walaupon baru first time jumper tapi macam dah kenal lama jer. Tima kasih Nonie sbb sudi melayan I dan anak2. Sedap kek mu itew....hehehe.

Dah sudah2....another fren of mine , Alin...sampai kat umah Nonie...tapi tak naik pom...aku just lambai dari balconi umah Nonie jer....Alin pon nak cepat gak sbb nak balik kampung cik abang ida kat Beaufort....dia just drop by jer..semata2 nak hantar benda alah ni untuk aku...

Apekah benda itu?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

benda ni laa.......hehehe...



Aku main kutu ngan Alin....so setelah dok tunggu2 sampai la jugak turn aku....Bapak punyer berat lah mixer neh. 29kg! Amek ko! Aku dah terai dah....hehehe.....semalam wat pizza. Senyap jer...tak bising. Wat kek blom lagik...insyaAllah petang nih kot nak wat kek plak.......acik suka lah dengan ini mixer. Lepas ni leh la wat kelas baking dengan lebih aktif lagi.

Comments

iena hamdi said…
perggghhh harus ku jeles ni...
Ahlami said…
oyeh oyehhh!!!hehee..
Ainazli said…
heheheheehe..bapok berat mixer tu, kak, nanti mai kk lagi kito jamu make deh..tok puas nok borak panje..
sesemutku said…
wahhh besnya...brand apa tu? brp ribu?
mummyseri said…
salam kak jana..
wah bestnyer da ada mixer tu..
salam ramadhan seri ucapkan wt akak skuarge kt sana..
kalo sudi dtg uma amek bunge ye kak..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!