Rilek la beb!

Tadi kan, masa aku main Mafia Wars dekat FaceBook la kan....aku cam biasa laa...wat job...apa sumer kan....biar cepat naik level and dapat banyak duit...

bila makin tinggi level, job makin mencabar and upah pon makin masyuk la...pastu aku pon ada gak la pegi fight2 kan....serang mafia tu...serang mafia ni...ada masa aku menang...ada masa aku kalah...biasa la kan.

kalu aku menang pon..aku serang sekali je mafia yang sama...kalu aku kalah pon tader la aku nak serang2 dia lagik sampai aku menang. Kira nya aku ni mafia yang lebih berhati perut la.

Tapi tadi....aku serang mafia ni...pastu aku menang. Aku pon rilek la kan...tader aa aku nak eksen ngan dia ke ape kan.....aku pegi serang orang lain la plak. Sekali aku tengok..dia mai serang aku balik. 5 kali dia serang aku balik.....tapi, 5 kali jugak dia kalah. Owhh......aku pon tak kisah aa...

Sekali tak lama tu aku tengok aku punyer health dah tinggal kosong. Cess! sapa pulak mai serang aku lagi neh? Aku heran la kan.

Bila aku tengok2 ada 2,3 mafia serang aku sampai aku rugi riban2...pastu yg last aku kena serang sampai knock out ngan satu kepala bapak mafia neh.....level 300 baper ntah...sampai la aku KO. Rupanya...minah yg serang aku 5 kali tu upah dia serang aku woo...! 20K dia upah! Giler glemer aku. hahahahah......!

Nak tak nak terpaksala aku pegi spital nak recover balik health aku. Terbang duit aku belas2 riban gak wat bayar kat spital. Nasib.

Pastu aku sesaja la kan....serang balik minah 5 kali tu.....sekali je aku serang....saje aa..nak nyakat...dan aku menang lagik ! Hahahaha......pastu aku tunggu....nak tengok la kan...dia marah ke tak.

Dia marah woo.....3, 4 orang mafia level tinggi2 mai serang aku...pastu yg last tu la..dia upah orang lain plak suh serang aku sampai KO...cess! Yang ni pon dia upah 20k jugak. Giler aahh!

Sanggup dia kuar duit 40k utk knocked out kan aku. Padahal aku baru level 24. Giler dasat penangan game nih. Padahal memain jer.....ada gak yang amik serious.



Err...korang paham tak citer aku neh?

Comments

hmm..hantu game rupanya...
ramizah said…
fahaaaamm beb..
mama idzareef said…
ekekke..best plak tgk awak main game ni...
Azimah@Melati said…
wah tukar layout....cantik..cantik...

ekekekek janna...paham..aku gelak sorang2 baca...ekekekeke...
iena hamdi said…
ya ampun akak aku ni sudah addicted bebenar rupanyer... keh keh keh..

ala akak kan dah terer akak tak buleh upah org lain pulak ke bunuh dia.. wa ka aka
halen said…
hahaha.. mesti minah tu main dgn penuh heart feeling ekekeke..
tu la saper suh pi serang2 org kan skali dia dh bwk konco2 dia. nsb main online klu real mau kena pi lawat kt spital keningau neh.. :p
farah,
hantu tu tidak la kot, biasa2 jer..hihihi

kak ngoh,
orrrraaaaaaiiiitttt..beb! :D

mamaidzareef,
best mama main nih...u ada FB tak, add la I hehehe.

mah,
hehehe....bahyer betol main games kat FB mah..leh addicted, ko takmo join aku nyer mafia ker?

iena,
hahahah....tau tak per,tp mmg ..bila dah faham mmg syiok main iena !


Alin,
haa..tu la pasal, nasib baik game jer..kalu betul2? arrghhh! takot !main mafia wars ni mmg kena pegi serang2 org baru la mafia lain takut ngan kita....hehehe.
ajai05 said…
serang!!!!!
Adrina Adi said…
kak ja,
tak paham tp i buat2 paham :P
tau tapi... sy tak baper minat! ada gak geng Fb challenge gue but... seriessss tak terbukak ati lagi.

Game lain tur byk gak... Game sukeX2! he..he..
Adrina Adi said…
itu sbb i tak layan game kat FB. takut addicted... hihi
Ajai,
alamak! takut nyer! heheeh...sama2 satu family mafia pon leh serang2 ker? hehehe.

kakak,
buat2 faham jela yer...ala, I kat FB tu I main 2 game jer...tak kuasa la nak main byk2...and juga sbb takut addicted lah! hehehe

Nur,
nanti i invite u join my mafia yer? u tak main pon takper, just accept request je yer? ok?ok? hehehehe.....
pB said…
ingat kan saloh masuk umoh doh tadi tu ....




kaki game jugok nghu'pernyer demer ni

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!