damn!

Damn ! Lately malas betul nak update blog. Damn (again) ! Rasa macam ada banyak idea tp humang aiii.....malas yang amat.

Tak pelah..kita citer je apa yang di buat hari ni. Laki eden sakit mato...this is the second time dia sakit mata so pegi spital ..semalam dia pegi la spital...lepas menunggu 2 jam ( ini I yang exegerrate ) dapat jumper doktor citer sket2...dapat la MC 2 hari. Semalam dan hari ni. Dia balik umah makan ubat terus bantai tido tak hengat. Bior la dia rehat. Mata pon tak boleh bukak. Tapi, dalam pada mata dok sakit2 tu masih ada hati nak main Barn Buddy kat Facebook. Alaa.....game kat Facebook tu...main tanam2 sayur....takut orang curik sayur dia.....hahaha....

Pastu tadi kol 7 malam dia ada badminton match...aku plak nak cari barang2 buat kek..so kami sumer ikut dia .....lepas carik barang terus rush pegi sekolah Ken Hwa.

Balik dari Ken Hwa sampai umah terus main Mafia Wars. Hahahaha.....

sekian terima kasih.

Comments

tahun ni byk sungguh kejadian sakit mata.. teringat kenangan pegi induksi bulan 4 baru ni sambil sakit mata.. halen sefamily pun sakit mata, laki dan anakku juge sakit matenye.. dan halen kena lagi skali penyakit tersebut baru2 ini..waah..mmg tahun sakit mata.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!