Tengah hari tadi kat meja makan, tengah ngadap lunch ngan anak2. Lauk hari ni...Ikan Kerisi Masak Kicap (aku sebenarnye tak reti masak kicap) and Sotong Goreng My mom's style....

Pastu, aku amik la kuah ...and ikan bahagian ekor.



Yasmin: mak...mak ambik ekor ikan?

Aku : yer....

Yasmin: nanti macam mana ikan nak berenang?

Aku : (sabor jela......)


Anak...anak...

Comments

mummyseri said…
tu la keletah anak2 kan kak penyeri idup kite..:)bahagia betol..
mama Tiara said…
hu hu..akak jawab apa? kalu anak sy tanya mcm tu, sy pun fenin jg nak jawab..
seri: mmg pom...tp kadang2 leh bikin sakit kepala jugak....argghh..!

mamatiara: akak jawab..ikan tu dah mati, tak boleh naberenang dah pom...lagi pon akak tahu...dia saje je main2...she's always like that...nyanyi lagu bangau owh bangau...

"ular owh ular..kenapa nak makan Mak? macam mana aku tak makan..memang makanan Maaakk...." sabor jelah. , anak....anak.
iena hamdi said…
kah kah kah
Adrina Adi said…
hahahah.. lawak2
iena n kakak: lawak ker? boleh la kan......heheheh
kelakarlah...mmg lawak!
riko: lawak jugak ker? bila da bc byk2 kali..aku rasa cam biasa2 je plak,hehehe

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!