True Blood


Owh lately my husband sker sangat layan citer nih. Aku mula2 tak tengok pon..pastu since selalu sangat dok teman dia tengok malam2 buta last2 berjangkit kat aku jugak. Hahahaa.....sabor jelah. Syiok jugak layan citer nih. Kalau tak sempat tengok Khamis malam kami tengok ulangan punyer hari Sabtu kol 2 petang but selalu nyer berebut ngan anak2 nak tengok Wonderpets la plak...so the option is to tengok yg ulangan late night punyer kol 12. 30 kot....Ahad malam...dekat HBO.....series dia bersambung2....so memang nak kena tengok selalu lah.......berHANTU citer ni......well, of kos la berhantu...sebab citer pasal Dracula kan.....hehehe,eh jap..dracula tu hantu ker aaa?

Comments

adex-aieda said…
o yer ker... mmg pasan citer ni tapi tak pernah tengok.. hehehehhe nanti iena tengok
iena hamdi said…
alamak kak sorri.... adik iena pakai laptop td...

hahhaha tu yg jadi adex aieda
mama Tiara said…
saya tak brapa minat tgk cite seram sbb sy ni penakut.he he.samalh, bila petang anak2 mesti nak tgk wonderpets..wajib
iena: hahahaha.....tu la yg akak heran, tp mmg dah leh agak la ni mistit tersalah guna akaun orang ni...kuikuikui..

mamatiara: actually ni,bukan citer hantu mama..tp citer pasal masyarakat zaman skang yg boleh hidup bersama2 dgn golongan dracula....hmm...mcm2 kan?
aranam said…
Dracula...macam makhluk dua dalam satu. Cuma kemanusiaan tenggelam apabila 'hantu' sudah naik hantu... :)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!