Question of the Day

Laila : Mak...Dracula takut salib ker?

Hmm.....camno eden nak jawab? tp rasanyer den dah memberikan jawapan yang terbaik dah. Actually ada banyak lagi soklan pelik2 dari budak2 ni...yg berunsurkan religion la...tp rasa macam ni menariks la jugak.

Comments

are said…
Laaaa takat tu jer citer? Sambung laa lagi, so apa jawapan kak zana? interesting nie! duk syok2 baca, tengok2 masuk ayat ke3 dah habis dah citer dia! potong stim jer! hahaha...so Mak, dracula takut salib ker? hi hi
ise3339 said…
tringat soalan laila yg tanya "pahala angah mana?" he3...
are: hahaha...tak sangka ada peminat la plok, ahkak jawab...dracula tu tak wujud pom...ada dalam citer2 jer...kalau Dracula ada...dia lagi takut Al-Quran dari salib,hehehe....

tie: haaa.....skang tak panggil pahala dah che tie...dah darjah 1 kan?heheeh....
mama Tiara said…
ooo.rupanya sambungan ada kat cni..he he
jawab mak... jgn x jwb! bdk tgh cerdik tur...ko jgn kelentong depa lak Janna! depa nak uji yg mak die nie educated ke idak! he...he..

Aiman(4 1/2thn) lak:
ibu, nak nyanyi boleh?
nyanyi-lah...(aku)
a i u ba bi bu
blm sempat sy tanye...
ibu, bukan babi yg x boleh pegang tur.. HARAM. nie cuma lagu jer...
??**&^%$#@@

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!