Ma Fon



My handphone keypad sudah rosak. Tokleh nak tekan2....ehh..ape plak tokleh tekan, bulih je tekan cumer tak berfungsi jelah. Hari tu keypad MENU rosak...BACK masih ok....skang ni sumer dah kong. Even the numbers pon tak berfungsi. Nasib baik la tepon tu ada touch screen....so leh guna option nih. Just bermain dengan sentuhan jer....hahaha....tepong tu dah almost 2 tahun pon omo nyer...dapat pon sebab my husband bagi..it was his phone initially and since he got himself a new phone, so the old phone goes to me. I tak kisah pom..tader hal.....in fact I dah ada fon yang paling besh dah pon....Fixed Line Phone......kuikuikui......tp since cik abe nak bagi...kita terima la dengan hati yang terbuka....hehehe.

Tak pelah...keypad nyer jer yg tak boleh guna....tader la sampai nak tukar tepong baru....hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!