Yasmin n kamera

Yasmin suker betol la amik gambar...alah..amik gambar ngan kamera fon aku je pon. Macam2 gambar dia amik....kadang2 dia amik video. Ish...! Bahye sungguh....kan? Kadang2 aku tak pasan pon. Alih2 tengok dalam tepong...macam2 ada woo....! Dah la ngan macam2 aksi....ekeke. Biasa tepong aku la dia belasah pon...sebab kalu tepong ayah dia.....memang saje nak carik pasalla ...mana bley....tepon baru kan.Hehehe....

Ni antara gambar2 terbaru yang Yasmin sempat amik. Tu pon aku dah tapis2 dah...yang ada ni yang lulus untuk tayangan umum lah. Hahaha....


gambar selipar dalam umah.....aina la yang wat masuk nih



gambar kaki dia senirik pon dia amik gak



tv pon jadik mangsa




ni lagi satu mangsa Yasmin....ekeke....tido baiiikkk punyer.

Comments

Alaaa..tomei betul kaki Yasmin. Kiut betul anak dara nko sorang nie...tak per bulih jadik professional photographer in the making.
Ahlami said…
hehee...
macam2 la anin niee..
ado doh tu art of photography..
nti suruh anin kupol duit beli DSLR camera..hehe

bubye
amie
nonie said…
wah terer la yasmin jadik camerawoman hehe... afifah tu pun pantang lepa, boleh je nak buat aktiviti gitu huhu... tapi sian, kreativiti dia terbantut sket, sbb mak dia ni pantang nampak dia pegang camera ke, phone ke... cepat je kena rampas huhuh...
manlaksam said…
Dah lama Pok Mae tak singgah sini, apa khabar semua? Pok Mae harap semua anok-beranok sihat belaka.
nurul: hmm..tu la kan? mana tau besok2 minat jadik photographer?

ami: pergh! DSLR...tu mmg ada dalam our wihs list tuh...pakai digicam biasa dulu la anin...

nonie: kamera fon mak dia je yg dia leh guna...yasmin ok lagi la kalau ngan kamera or fon..kalu aina...err...tok leh lagi lah.

Pak man: salam pak man...kami kat sini sihat2 belaka,tima kasih sb sudi bertanya kabar.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!