Aktiviti hari ini...

Hmmm..hari ni dok umah jer....mula2 plan nak gi KK, pastu tak jadi. So tengah hari aku just wat fish and chips. Mula2 tu cam frust jugak tak jadi gi ....pastu ....alah..bukan la tak penah2 pegi KK kan? selalu sangat dah pong...hehehe.




Pastu petang aku gi tengok member sorang ni baru bersalin anak sulung....bulan Mac ni ramai betul yang bersalin..setakat ni dah 4 orang la kenalan yang baru bersalin....diaorang ni macam berjanji jer kan? Tu belom campor ngan mak2 buyung yang belum meletops...bulan 5 nanti pon ramai gak....

aku? bila lagi nak tambah baby...? err....wah2...siapa yang bertanya tu....pada sesiapa yang bertanya tu...sila tengok dulu anak awak dah berapa orang...kalau anak lebih dari anak saya yang 4 orang ni...maka tak per......kalau mereka yg bertanya tu anak nyer baru 1...or kurang dari anak saya yang 4 orang nih...saya bagi can awak tambah dulu......hahahahhaa. Amacam?

biarla Aina besar skit...dia pon baru 1 tahun 4 bulan...baru je pandai jalan...lagi pon aku dah banak 2 tahun berturut2...2006 (Yasmin) ,2007 ( Aina).....so nak rehat la kejap. Tapi jejauh sangat sampai 4,5 tahun pon takmo jugak....tengok la..kalu ada rejeki...ada lah...at the moment...nak rehat kejap.

bah...nak iron baju skolah anak2 plak ...cuti skolah dah habis dah !

Comments

Nampak shedap betul yr fish n chips tu. Rajin betul u masak. Baru jap tadi my Sofea makan menu yg samer tp bukan kat rumah tp kat 'resipi rahsia'.

Pasal pertanyaan biler nak tambah baby?...aku mmg selalu kena.
hmmm... mcm kat kedai dah tur! caya-lah mak sorang nie, rajin tol.

a'ahh... cuti sek dah abisss. Mlm nie kena iron manyak baju! waaargghh...

p/s: jgn lupa buat Tag dr sy tu yea...? ala..bkn selalu pun..
nonie said…
ooo sungguh yummy plak nampak fish & chips tu...

takpe kak janna, pelan2 byk lagik masa nak tambah umah tu hehe..

btw u've been tagged tau... check my blog :)
iena hamdi said…
heheheh tak pe kak ja... iena pun kasi kak ja jalan dulu yer... iena dah lengkap lelaki pompuan... lepas kak ja.. baru iena pulak yer.. hehehhe
Mamadleena said…
hehe... inilah namanya bersemangat nak menambahkan ummah ..
sangat respek sama ahkak janna!
Nurul: rajin ker? tader la rajin nurul....malas sbnrnyer,wat ni seang skit..tak yah nak menumis ape sumer
alah...pasal soklan2 tu..biasa la kan...tader anak,tny bila nak tmbh..dah ada ..bila tny nak tambah lagik..kan?

Nur: betul ker mcm kat kedai punyer? hahaha...leh bukak kedai la kan? ok2..akan ku buat tag mu iteww...

nonie: nampak yummy? org dalam pantang sumer nampak yummy nonie,hehehe...owh..kena tag jugak ker?nanti akak wat kay...

iena: haa..ni sorang lagik nih..suh akak jalan dulu yer? awak la jalan dulu..awak baru 3...oo...kalau tader boy tak lengkap ehh...? hmm..ada idea nak wat entry blog nih...hehehe.

Effa: hahaha...semangat...yer..sungguh bersemangat

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!