Bersiaran Dari Labuan


bye bye jetty Menumbuk...hehehe.


yup! I'm now at Labuan. Suker2....akhirnya sampai jugak ke Labuan ni, yelah..selama2 dok Sabah ni tak pernah sampai pon Labuan nih...ni la baru dapat sampai. Skang ni aku bersiaran dari bilik hotel.....ada wifi...aku pong aper lagik, tak melepaskan peluang la.....hahaha. Penat lagi nih. The Driver pon dah tergolek.....letih.

Ohhh...Labuan...Jauh lagi ker?


The journey was smooth....tp from Keningau to Menumbuk tu pening la jugak...nak2 ngan Laila muntah a couple of times. Kami menginap di Tiara Labuan Hotel....best lah kat sini....tak sibuk sangat sebab dia dok kat pinggir bandar Labuan...my room pon sangat la cosy and spacious....mmg highly recommended lah. Jap lagi anak2 nak ajak mandi kolam nih...wah..nampak nyer dapat la aku merasminkan my new swimming suit..hehehe

Comments

Adrina Adi said…
jgn lupa tangkap gambar ok. takmo gambar anak2. nak gambar u pakai swimming suit tu :P
halen said…
hehe btol tu adrina..
nk tgk swimming suit yg br tu hehe..
iena hamdi said…
hahhaha jgn lupa amik gambar pakai baju renang tu tau.. hehehhe
ish you all nih..tak kuasala I nak tayang wajah I berbaju renang tu...i ni kan pemalu...hihihi.
Mamadleena said…
ha ah laaa..
mana gambar nyee???

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!