Miss me?

Hehehe...ada orang rindukan saya tak? ekekeke...owh...seronok nyer biler dapat online. I'm now at my beloved kampung....suker, suker.

We left Keningau around 8 a.m. last 17/11 and safely arrived Kota Bharu around 8 p.m. Owh giler penat...sehari suntuk travel. Anak2 sumer okay..cumer Yasmin la.....nangis2 takmo naik flight and tak mau pakai seat belt, hadoi....melalak2 masa take off and landing suh bukak seat belt. Siap cakap kat Ayanh dia nak balik rumah kat Keningau, akakaka....sabor jelah. Kepada penumpang2 flight MH 069 dan MH 1402....maaf la yer, anak saya melalak2. Tp kejap je la..masa kena pakai seat belt jelah...bila dah boleh bukak seat belt elok jer dia....nak2 bila dapat makan, hehehe. Aina jugak la yang berjurus jer. Tak wat hal langsung. Makan bubur nasik habis licin,hehehe.

Kat Kota Bharu ni asyik hujan jer...kalau tak hujan pon redup jer, matahari pon malu2 nak keluar, sidai baju pon payah nyer nak kering.....tu yang timbul proposal nak beli dryer nih...hehehe...bukan hair dryer..but laundry dryer tu..eh, ker orang panggey aper yer? ha..tp tu lah...kalu ada dryer kan senang, tak yah nak sidai....sumbat jer kat dalam machine ..nanti kang kering la...tinggal lipat jer.

Hari ni baru la dapat online, tu pon slow nyer...paham2 la...pakai dial up kan...tp tak kisah la, janji dapat online....so dapat la dapat update blog ni sikit.




Owh...last 16 November was Aina's birthday....Aina has turned 1! and it was also our 8th anniversary. We bought a cake, some satay and soto, invited a few close friends over and had a small makan2. Gitu jelah since kami pon dah siap2 packing2 nak balik kampung kan. Aina pon dah pandai macam2.....hehehe. Happy Birthday my sweet little Aina !




Aina is 1 ! Oops....cekcinyer......

Comments

iena hamdi said…
cekc benar... hehe..
a'ah.. bolat-nyee Aina.

Happy 1st Birthday to Aina & 8th Anniversary to u & hubby!

Dtg KL, jgn lupa call Nur yea Janna! 012 3808229 mizz u!
halen said…
owhhh.. dh duk kota bharu ker. alin duk ttanya2 jgk napa laa janna x online rupanya dh kt kg yerrr. suker laa tu.. :P

hahaha.. xper nnt ujung thn ni kami pun blk jgk wahahahah.. tp x lama laa 12 ari jer haa. blk cni 4hb flight kul 5 ptg. cehhh.. siap bgtau tu kot2 la naik flight sama ker hehehe..

to aina, heppy turn up 1 kay..
nape mama bg seksi2 sgt tu geram auntie tgk montot ekekeke.
nonie said…
kak janna balik kg ni takde ura2 nak singgah KL ke... since norf pun will be somewhere in Nilai bulan 12 ni... jomla kita jumpa2 ke hehe
PuteriSatu said…
salam kenal....alahai comelnya anak-anak u kan....hepy besday for aina..semoga aina membesar dengan sihat dan bijak ye sayang....
NikNor said…
so cute la aina,.. hehee. montel. Husna dah tk montel sangat dah,. dia jaga badan,..hahahaa..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!