Yasmin nyanyi

Hehehe..actually dari hari tu lagi dok nak upload video...tp tak terupload2....lepas tgk my sis Ahlami buh video pasal my niece Azizah dok nyanyi....aku pon semangat la nak buh video Yasmin nyanyi plak....

Tajuk Video : Yasmin singing Sakura Card Captor theme song
Jurukamera : Siti Aisyah Wan Muhammad


Comments

ami said…
hahaha...comel la yasmin!
aduiii...klaka2..
ank sdare mak ude niee..
hebat2 smua..
sorang nyanyi bhs jerman[ijah].
sorang lagi nynyi bhs jepun[nin]
tktau la aina besar sket..nynyi bhs tamil ke plak? haha

bubye
amie
eksp said…
hahaha...
comelnya anak akak tuh nyanyi... tergelak saya tengok ^ ^
ise3339 said…
kak ja..nanti upload video yg yasmin nyanyi "Dalam Cinta" n aina tgk Kungfu Panda..hehe3
halen said…
hehehe.. nanti weken ni dtg nyanyi ngan nasya plak eh. nasya duk reti tom tom bak jer laaa..
ami : owh...mak uder..sampai hati mak uder bagi bahse tamil ko Aina...mentang 2 Aina ni ala2 malam sket,ekekeke.......

eskp : of kos ler, ke mana tumpahnyer kuah kalu tidak ke atas meja ......hihihihi (ish, gelak ker ngilai tu)


tie n ise: oooobulih2...tader hal...mmg plan nak buh pong, dah upload dah jugak dekat utube,nanti I tepek kay....by the way..YAsmin kan..loning kalu naik keto misti dia akan tny..."Che Tie n Ayah SAe mana mak?dah balik Sandatan?" hehehe....

alin:owh...tu la tak sabar nih, maknyer yg tak sabarnyer,ekekeke...tp Yasmin ni kalu depan org2 yg dia tak biasa, dia maluuuuuu.......

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!