Akhirnya....

Hahaha..akhirnya dapat jugak beli Berita Harian hari Rabu punya sejak dah lama tak beli paper nih. Yelar.....lepas PRU12 baru2 ni memang selera nak membaca surat khabar tempatan macam dah mati terus, di tambah sekarang ni ada macam2 isu....isu minyak..beras....leewat....owh bertambah2 tak lalu nak baca paper. Jadi, apa yang istimewa sangat pasal Berita Harian (Rabu, 10 September 2008), hehehe....ni ha..ada gambar adik saya...Ahlami, masuk salam perantauan....dapat je paper tu terus cari muka surat yang tunjuk pasal Salam Perantauan ni lah....dah tengok gambar adikku tu terus tak baca dah berita2 lain. Hahaha....nasib la Berita Hairan...eh, Harian....




Mak Ude and her besties...


So to my sister Ahlami...sempena Ramadhan ni dan Syawal yang bakal menjelma ni, jangan sedih2...sebab saya pon tak balik gak raya...raya sendiri2 jer di Keningau with my small yet loud family (hahaha) dengan Kak Tie n Abe Ise......

Comments

Oww... adik face adik Janna yg belajar kat Aus tu? nanti Nur nak check-lah.
Tak pe Janna, jgn sedey... yg ptg hubby & anakX2 selalu di sisi beraya bersama! berayukur dgn apa yg kita ada...tau!
ami said…
wakaka...kakja!
hihi...rs mcm mncapub la plak...
hoho...sedih sket2 jah..time pagi smyg raye tue...huk3..
pastue..happy mcm biase lahh..kih3..nasib baik raye jatuh dalam cuti mid-sem...
kalu dibuatnya time exam ke..time ade lab ker..huwaa...

bubye
amie
faizibnaziz said…
rekod kat jepun..ambo dok rajin lagi beraya dlm kelas..hahaha..tp memakai baju raya dan landing atas katil di kala hari raya sudah 2 kali...sbb smua org gi kelas...ironik
ise3339 said…
yo kak ja..kite beraya brsama2 la thn ni..tie teman kak ja beraya. tp tahun depan berazam nk blk raya.. kn kerajaan nak bagi tiket blk kg tiap2 tahun;) well..tiap2 tahun RM9k++ la kerajaan abis utk family kak ja sajo..he2
itu la...
menghabiskan duit kerajaan...
adLYNNa's said…
err kakja...
malu pon ado nih...
ami!!!!!!!!!
janna..
cumil betul adik nko yer...kiut ler dia tu.
eedany said…
Tentu seronok juga sekali sekala berhari raya di perantauan kan?

Persiapan raya dah settle ke mrs.mokhsin? Colourlight liplapliplap dah pasang?

:)
nur: tu la...kita yg dah berkeluarga ni kureng la skit rasa sedey...tp tak per,akah biasa tegal biasa dah nur..

amie: takper,lagipun ni 2nd time kan? masa pestaim tu yg sebak dia cam lebey skit tuh..

Paih: ni syawal last la awok rayo jepung? tahung depe insyaAllah leh rayo Penambe la deh?

tie: yer,saya tunggu awok mari sining,mari tulung bakar satay,hahaha,saya bulih balik tiap2 taung pon syukur doh...

lyn: malu ko? oloh...jangan malu2 baa...glemer u,bila lagi,hehehe.

Nurul : cumell ker? kalu dia cumell pong sebab kakak dia cumell laa...hahaha,pasan ler plak.

eedany: seronok jugak eedany, lagipon ramai je kengkawan yg tak balik,so meriah jugak,cumer jauh dari kuarga jela...actually this is the 6th time kami beraya di Keningau,jemputla datang ke rumah saya eedany kalu nak makan satay ! edany tak wat open house ker? kalu tak bulih kami pegi...wah..tak malu nyer saya nie.... :D
kbguy said…
kbguy ingin mengucapkan Selamat hari Raya kpd Mr and Mrs Mokhsin dan sekeluaraga di mana jua anda berada. And I like the banner you.. is it a castle ? maybe its a mosque. Where is it taken ? Very nice..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!