Backdated Tag

Adoi...actually malas betul nak wat mender tag2 nih, tp memandangkan aku pon cam tak berapa nak ada idea utk update blog...so kita layan jelah this tag thing ni yer...I've been tagged by a fren of mine whom I never met in real life...Iena Hamdi. We chat almost everyday and she sometimes call me usually when she has troubles in trying new recipes...hehehe.....we have yet to meet each other soon.....InsyaAllah....someday...kita akan jumper yer Iena....! So, here it goes....


Nama-nama timangan anda:

*my frens call me....Janna, Zana, Kak Zana, Kak Janna
*my family call me...Janna...Kak Ja...Che' Ja..
* my kids call me Mak...
* my Ayang call me.....Ayang jugak......hehehe....

Anda seorang yang:
*err..bad tempered gak.....funny la kot.....friendly...err lagi.....cantik la kot....hahaha.


Insan Teristimewa ?? Describe kan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda:
*My husband la....he is so special because he's not only my husband..but also my fren...my lover...wah
* my family are special people to me....I'm very proud to be born in this family....
* my super duper kids....anak2 mak la yang paling cantik dan pandai dalam dunia tau...hehehe.

Lagu kesukaan anda:
*Alahai...nowdays jarang benar dengar lagu...kalau naik keta pon anak2 sibuk suh pasang CD....cumer lagu yg kerap dok melekat kat dok nyanyi2 ni lagu Si Aizat..Hanya Kau Yang Mampu

Makanan kesukaan anda:
*sumer makanan yg sedap lah...Malay...Indian..Chinese..Western...sumer saya sker!


Warna Kesukaan Anda:
Black and Blue


Sikap Yang Membuat Anda Stress:
* kalau setakat sikap2 orang ni tader la sampai saya stress.....marah tu ada laa.....ekeke.

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:
* diapers anak
*purse
*tisu


Kali terakhir masa anda menangis kenapa:
* aiseh...ni pon nak tahu ker...? malu laaa nak citer......ikikiki....

And I chose not to tag anyone.

Comments

ami said…
ekeke..
part yg kena describe dia istimewa di mata anda tue xmenahan...kih3..
soalan tue agk lawak..hehe

bubye
amie
nur pun kena Tag gaks... Dulu takutt yg amat dgr Tagging men-tag nie tapi seronok becoz leh kenal each other lbh `rapat', kan?

psstt: I br smlm nangis.. coz my boss asked me to submitted the EL instead of buatX2 bodo psl cuti jaga Adam hr tu! Waarrghh... cuti I dah Xde... reserve utk raya ajer!
ami: hahaha...suko laa..suko laa....

nur: aku ni ..kalu tag yg pendek2..aku layan lagi laa..kalau tag yg berjela2...ya ampun..malas tol aku...tp tula...kesian gak kat kengkawan yg dah tag kan..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!