Adios Amigos..!

Wah...kita cakap Spanish plak, amacam? hehehe...

Anyway....Jumaat lepas aku pegi jumper a friend of mine ni, dia dah dapat pindah ke Semenanjung selepas dah 7,8 tahun kot dok di Keningau ni. My fren ni dia ngajar sama skolah ngan my Ayang. Masa kami pegi tu sumer barang2 dah siap packing and orang yg tukang pindah2 barang ni dah pon dah ready nak wat masuk sumer barang2 tu dalam kontena. Banyak la jugak barang2 dia. My fren Zirazan ni dulu satu skolah ngan aku - Ma'ahad Muhammadi Perempuan (MMP), tp masa di MMP tu dulu aku tak kenal sangat dia sebab dia dok kelas pandai...aku lak dok kelas hujung2......hehehe, tp Zirazan ni memang baik orang nyer. Zirazan ngan suami dia dapat pindah mengajar di Marang ,Terengganu...dapat skolah Henry Gurney. Hohohoho.....sekolah untuk pesalah2 juvenil tu. Untuk Zirazan dan suami...selamat mengajar di tempat baru...semoga tak dilupa pada kami di sini yer..!

Aku bila plak nak mintak pindah? Hmm.....setakat ni tak terfikir lagi nak pindah balik Semenanjung...ntah la...may be sebab kami dah selesa dan serasi di sini. Kalau pindah nanti nak kena suaikan diri dengan tempat baru...kawan2 baru......bukan aku jer...anak pon sekali....ntah la. Kalau rezeki kami di sini aper salah nyer kami dok sini kan?


Untuk memenuhi permintaan peminat setia saya....inilah gambar kami sekeluarga yang besar skit. Bulih la anda menyimpan gambar ini sebagai wall paper di laptop anda tu yer......! Kenang daku dalam doa mue.....ahaks!

Comments

Mamadleena said…
JANGAN PINDAH DULU TAU..
TUNGGU NORF DATANG... :d
adrina adi said…
peminat setia??????? sejak bila?????? hehehe... tq tq tq... :D
Zawi said…
Janna,
Rumah tangga (walaupun tak ada tangga) dah ada di Keningau dok la situ. Mana la tau satu hari nanti Pok Zawi akan singgah sekali lagi ambik Azini kat hujung course dia.
halen said…
wahhh.. bunyi mcm x mau blk semenanjung jer hehehe.. =p
NikNor said…
keluarga bahgiaaaa...oh oh,...oh oh,..(nyanyi mcm kumpulan nasyid saujana nyayi)
ami said…
uikkss..
peminat setia kah?
hahahaha...suspen betul lahh...
ingt kan sapo doh tadi..

bubye
amie
effa: owh...blom nak pindah lagi....misti kena jumpe effa and adleena dulu....

kakak:hahaha...iyer la kan?

pokzawi: bulih2...mari jer..pintu rumah saya sentiasa terbuka utk pokzawi..azini...lokman...balkis...
and the rest lah...

halen: kalu ikut hati...dok sini sampai pencen pon tak per :D

Nor: hehehe...kena nyanyi la ni deh?

ami: awak ingat awak je ker ado peminat setia? I pon ada laaa....
janna...
terus aku tergelak golek biler nko ckp kenang daku dlm doa mu...aku nak tambah...renung2kan..dan selamat beramal (saper x dgr hot fm..x dpt tangkap menda nie)...
eedany said…
mesti meriah di rumah dengan kehadiran puteri2 yang cute tu...
tak nak pindah semenanjung? pelik nie... Takpe Janna.. rezeki masingX2, mungkin blm masa-nya! lagipun... kome dpt byk elaun kan? enjoy dululah!

alamak! org dah bagi kena ambik nie. boleg letak kat blog or fp 3A tak? he..he..
wanee said…
setuju benar kalau kak ja nak stay kat keningau.. hehehee ada gu nanti nak g melawat hehehe ;D insyaAllah...
nurul :ala...aku pon tak dengar hot fm gak.....

eedany: memang meriha eedany...dan jugak menyakitkan tinga gak,hehehe

Nur: haa..amik jgn tak amik...hehehe

wanee: yeah...betul jugak kan? kalau gitu I nak dok lama2 sini laa....hehehe.
MMP? Ummi yang selalu saya tuliskan itupun bekas pelajar MMP juga. SRP ambil tahun 1990. Ye kut.... sebab SRP saya tahun 88. Tentang UIA tu saya tak pasti pula, sebab masa saya belajar di situpun Dr. Ramizah belum ada rasanya. saya grad 1997 LLB 1998 LLBS.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!