sakit lutut.....aargghh..!

Lately I kinda tak der mood nak update blog. Though ada cerita yang nak di kongsi but, ntah....

Well, last Saturday we went to KK, pegi pon dah petang dalam kol 3 sebab pagi tu Sophea ada kem bistari solat ker aper ntah kat skolah dia sampai kol 1.30..so tunggu dia balik...siap2 sumer kol 3 lebih baru jalan. Kami bermalam dekat Promenade Hotel and Apartments. Ok lah...not bad la...pegi Centrepoint malam tu jalan kaki jer kami 6 beranak.....well, Aina of kos la duk dalam stroller. OOoo......I gues maybe sebab I dah lama tak jalan2 dengan bersungguh2 that's why my right knee hurts so bad kot? Hmm.....

yup, my knee is aching. Sakit la....macam tersalah urat pon ada. Walaupon takder la sakit sangat sampai takleh nak jalan ke aper tapi tak selesa la...dulu2 zaman muda2 dulu my right knee tu dah pernah injured, terkehel masa training silat. Sakitnyer tuhan saja yang tahu...tambah2 plak my boyfriend (currently my hubby la) pon ada...so ngengada pon lebih laa...hahaha. Adala pergi berurut sumer tapi tula...tak baik 100% jugak...lama2 rasa sakit tu jadik sebati sampai dah tak rasa sakit lagi dah. BUt kali nie....lepas balik dari KK ni sakit balik....dah baper lama tue....since belum kawin lagi......ni baru la sakit balik.

ok..tu jela kot. hehehe...

Comments

lenny said…
lama dah tak dgr citer dr u... tak visit I pun??? rindu-lah..

sakit lutut tu.. bukan ker sbb kurang kalsium? jgn ler ckp dah tua... I pun kekadang mai gak sakit lutut tu even tak penah seliuh! nanti Janna minum susu lebih sikit, yeaa...?

take care...
Telefone VoIP said…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.
nur:

kurang kalsium ker? hmm...susu memang minum hari2...tak pelah,nanti nak makan pil kalsium plak,tengkiu Nur...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!