No specific title

I'm really glad to tell you that Aina has finally meniarap....aper yer meniarap? lying on your stomach ?hehehe....pantang baringkan dia nanti mesti dia akan turn over and meniarap......haa..turn over, that's the word right? Seingat2 aku la...among my doters yang paling lambat sekali meniarap ialah Sophea at 5 months young baru meniarap while yang paling cepat sekali meniarap is Yasmin, at 2 months and 10 days.....tp,walaupun dia cepat meniarap,cepat merangkak and berdiri tp dia lambat skit jalan....omo 1 tahun 2 bulan baru jalan..merangkak la paling lama. Aina ni tak tahu lagi la sebab baru jer pandai meniarap. Suker Tengok dia meniarap..alahai.....anak mak dah pandai meniarap dah....hehehe, macam ni la jadik mak kan...ada la anak berapa ramai pon but bila setiap anak pandai satu2 stage tu rasa seronok giler......rasa macam satu pencapaian yang amatlah besar. Hehehe.....

Ish, lambat nyer my Ayang nak balik from Indon. Nak kirim aper yer kat dia? Aper yg best and murah kat sana? ni dah naik buring dah ni dok umah. Nasib baik la stok bahan2 wat kek penuh kat almari tu, so bulih aku main2 tepung..wat kek...wat roti.....menghilangkan rasa buring sambil2 mengasah skill. Hehehe....

Comments

Dumuro said…
SECURITY CENTER: See Please Here
imalha said…
ehehe...cpt gop aina leh niarap..
ko baso dio doh 4 bule nerap?
ami dlu, kakja ingat dop brp bule bleh nerap? hehe...napok pesem tubuh nk lebih kure aina jugop..

bubye
amie
aku pun samer gak...rasa cam seghonok sgt biler anak kita dpt skills yg baru..kan..cam menang 1st prize ajer...ekekekke keee
cth:- skrg nie..alisa dah pandai bercakap...tak sabo pulak nak tgk dia menulis pulak...hi..hi..hi
amie:
biasa kot 4 bulan..lain la mcm YAsmin...2 bulan lebih skit...tu beyond normal la kot,hehehe

nururl:
tu la kan..mmg mcam dapat 1st prize...yasmin baru pandai lukis bulat2 kecik...hehehe

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!