Hmm....?

Aku tengok blog Dalin aku rasa macam nak tukar template gak ler. Lawa template dia yg baru tu....tp rasa macam malas nak menggodek2. Nantila...agak2 line clear..tak sibuk...tak bz and mood aku pon okay, nanti aku tukar lah. The truth is, aku jarang tukat template ni....rasa nyer setahun sekali kot baru aku tukar...tu pon mana yg blogger provide yang tu la aku tepek. Yang penting template tu mesti mempunyai warna yang mencucuk bijik mata, kalau bulih warna yang cool dan baik untuk orang rabun macam aku nih.

Comments

norf said…
tu la.. dalin nye pasal laa niiii.. heheh.. norf pun jelesss
norf
hehehe..lawa kan template blog dia...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!