Thank You laling......hehehe

I finally got my own electric mixer ! My Ayang la yang beli...saper lagi...dia la yang sungguh2 nak beli and aku yang sungguh2 nak. Hahaha....actually, aku tak kisah sangat lambat skit pon beli....tp orang kata macam orang mengantuk disorongkan bantal, bila dia offer nak beli 2 hari lepas aku pon YES saje la...aku nak beli hand mixer jer...jadikla...yang brand Philip tp my Ayang kata nanti lenguh la tangan nak kena pegang....ala....selama ni lagi la lenguh pakai whisker tu jer.....wat kek,wat krim...wat roti pizza donut segala tu uli pakai tangan ku yg kecik ni jer tau....! Pilih2 punya pilih last2 beli Khind Stand Mixer.....Khind ni okay gak brand dia kan ? Bukan aper...orang kata alang2 membeli biarla yang bagus qualiti nyer. Kalau ikut hawa nafsu tamak haloba aku of kos ler aku tingin nak Kitchen Aid tue.....aiseh...meleleh air liur siot.....tp tu la....kot yer pon ukur la ngan poket sendiri...eh,bukan..poket laki ku...tima kasih Yang......tima kasih daun keladi....lepas ni nak Food Processor plak yer....hihihi.....
Nampak nyer semakin rancak ler aku membuat kek nanti......hehehe...best2.....



p.s. : so Kakak,Wanee and Yati, dah tak payah post dah korang nyer mixer tu yer...I dah beli dah...hihihihi.

Comments

Fenrisar said…
This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.
imalha said…
bleh lawe nigela d0h niee...hahak
ramizah said…
This comment has been removed by the author.
lenny said…
seronok-nyer... Janna dpt mixer! I nie... nak beli oven lepas sehari berganti bulan daaa!!

wish u happy mixing ler... & happy baking!
shopforshoppers said…
Salam....

First & foremost thank u sebab sudi singgah ke blog akak yg tak seberapa tu, salam perkenalan dari akak...Citer2 pasal mixer nie mine rosak semalam, dah takleh guna langsung, sedihnya, nie dok tunggu budget nak beli yg baru.

Actually akak dah visit your other blog recipe for keep (boleh ke pinjam resepi dari sana? Pandainya memasak...

Muah utk anak2 yg comel tu yea..

Kak Sharifah...
adrina adi said…
haa.. dah ada pun mixer. hehe..tak jadi la we all nak post mixer kat semenanjung ni. hehe..
janna..
hepi baking taww lepas nie..
amie: nok lawe nigella la nie...hahaha

nur:of kos la sonot nur...dah lama dah dok ngidam tau..!awak plak cecepat la beli oven...

kak sharifah : tq gak sbb sudi singah blog saya,resepi yg saya tepek2 tu sumer utk di kongsi kak,kalau takmo kongsi takderla saya tepek,hehehe, nanti leh la saya letak link akak kat blog saya yer...

kakak:a'ah...berjaya gak I mengayat Mr.Mokhsin....hihihi.

Nurul:tq laling.....kalu ko dekat2 aku bake utk ko skali....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!