tak besh nyer.....

Ish..tak best nyer kena tinggal dek suami. Buring betul....! Kalau bulih ikut kan best....tp tu la,tok leh ikut. My Ayang has flown to Jakarta this evening and he won't be home until next Monday. Though I'm used for being left home with the kids for several days if my Ayang had to leave town, it's still not easy for me to let him go everytime, though I understand that it's his job but I just don't like being left so often. Well I guess.....who does , right? Ayang, cepat la balik yer......I miss you so much....huhuhuhuhuuu.....

Today I baked Double Chocolate Chips Muffins for the kids and they love it so much ! Kejap jer habis....so I decided to bake some again tomorrow morning for breakfast and Sophea can bring some to school too. As for Sophea, since Ayah is not around she had to go to school with Kak Min, our good neighbour. Kak Min's kids go to the same school with Sophea. Bila terpaksa menumpang2 ni...bertambah2 semangat nak amik lesen keta.....tambah2 plak "keta" pon dah ada....hehehe..so tunggu aper lagi kan ? keta my Ayang tu kan keta turbo, bukan sebarang orang leh bawak, bahyer ! Dah ada keta lagi satu ni , bulih la....well, memang insyaAllah tahun ni nak amik jugak lesen keta. Senang nak ke mana2 nanti, apa lagi kalau time2 Ayang tader macam skang nie......right ? tu la...rugi kan tak amik lesen2 awal2 dulu, masa tu murah sesangat lagi kos nak bajar keta nie...skang ni punyer la mahal...aduhai.....tak pela...it's never too late to get a driving license. Wish me all the best..okay!

Comments

norf said…
hehehe..
kak janna.. tak per. sayangkan bini, tinggal-tinggalkan.. huhauaa..
memujuk hati sebenarnye :)

Luck...!! semoga berjaya mendapat lesen... !

ps: kak janna, norf ada problem skit, tak dpt nak p keninggau. insyallah, next time. takde rezeki nak jumpa kak janna this time.. sorry..
su.anne.na said…
kak janna,
i find it hard to juggle houseworks without my hubby around.. i ada kid je.. u ada kids, lagu mana eh??? tougher i guess?
azliena_hamdi said…
eleh.... kena tinggal kejap jer... kita lagi lama tau
dah la tuh jumpa sbln sekali 2 3 hari jer
janna..
chai yuk..chai yuk..mesti bulih dpt lesen P..jgn wat hiasan tawww kalo dh dpt lesen nanti.
kalo dah dpt lesen keter...mesti sonok yr 4 princess..leh gi jenjalan samer kamuk...beshhh kan.
norf:
takper norf,insyaAllah kita leh jumper gak nanti...mana tahu akak gi Labuan ker? hehehe...

su.anne.na:
my hubby pegi kejap jer,bila dah ada more than 1 kid mcm2 mana pon kita mesti leh handle punyer...!anyway.thanks 4 visiting my blog, singgah la selalu yer...

iena:
alaa...kena tinggal la jugak w/p 8 hari jer...hehehe

nurul:
tu la....aku pon tak sabar dah ni nak amik lesen..orang lain dah lama ada lesen aku baruu nak amik,sabor jelah.Hehehe...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!