Faces of Aina









(aiseh..apesal tokleh nak upload gambar plak nie.....? takper...nanti edit semula...)

Comments

lenny said…
Aina dah brp bule doh? 4mths...? hmmm... muko dio bekeng-lah!ko.. dio tgh maroh ko mok dio sbb tok bg susu...asyik suroh dio posing jor!! he..he..

Janna, jgn maroh kawe deh... lamo doh tok kecek kelate nih! menurut firasat ambo, kalu muko Aina nie mace `boy' sikit... high possibility adik lepah dio nie...jeng..jeng... BOY!! ngeh..ngeh.. org tuoX2 kato-lah!
norf said…
hehehe..
baru norf nak post..
muka aina macam boy...
hehehhe...

kak jana jgn tipu,
paling tak masa pregnant tu mesti ada terasa nak anak lelaki kan ?
jehehhee...
nonie said…
he'eh muka aina dalam gambar2 tu cam lain2 plak yea...
nur: bekeng ko? tp kalu dio senyum manisss...hehehe,tu la ramai yg kata kalu muka baby cam boy,nanti adik dia nanti akan boy..harap2 gitu la...tp nak rest dulu nie...tunggu la Aina besa skit.

norf: hehehe,mmg masa pegnen Aina ramai ahli nujum kata baby tu nanti boy...and akak sendiri pon rasa cam boy gak sbb lain jer feel dia compare masa pegnen all her sisters,but tup2 kuar girl jugak...tak kisah la kan...!

nonie : yeker? jenuh dok agah dia nak amik gambar dia senyum,tp tak senyum2 jugak,padahal Aina ni mudah sgt nak senyum...agah2 skit2 pon dah senyum,bila nak amik gmbr jer payah skit...hehehe.
cumil ler si Aina nie..pipi dah labuh...geram aku tgk.
biler budak tembum..rasa cam nk cium ajer pipi dia nie..cute bangat.
nurul: ko tu dah ada tanda2 tue...nak kena bagi alisa adik ni gaya nyer....hehehe...
NaMi® said…
cumilnye bb...hehe..nak kish..kishhh.. ;)
imalha said…
a'a la..cumil la baby..nk kish jgak lahh..haha..[watlolok xknal kjap]
haduiii..
gosh..aina is so different..
dh makin putihh..mcm besa la..anak2 kakja..bile dah 4,5 bln ke atas..keputihan akan terserlah..ewah2..cek mek aina rihana...nnti mak uda ajar nyanyi yer...hak3..[xde bnda lain ke nk ajar mak uda nie]...

bubye
amie
Jass Kamal said…
Salam, jom singgah cni.
Pelbagai pakaian branded &
menarik utk sicomel anda
terdapat dcni. Tq!
http://kiddiesshoppe.blogspot.com
Kahfi Resources said…
ala tomei la bdk kecik ni...hehhehe
feel free to view my blog ya...
http://sicomeloutlet.blogspot.com
jie wm said…
masya Allah...besar doh budak ini..balikla nnt che'jie kawin...tket aina che'jie byr pun xpe....
navyna :mau cium...? bulih baa...50sen....hihihi

amie: owh..nak kish jugok...?waa..leh wat bisnes nih...ramai nak kish2 nih...50sen....

jass kamal & kahfi : dah singgah dah ur blog....nice blog, all the best!

che jie: besar doh laa..err..Mak kata ..meme la serro nok balik che jie kawing,tp budget sumer dah lariii.....huhuhu....tok dan nok ambat.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!