owh ....malas nyer!

Hahaha...what a title. The truth is...I feel like updating something but I don't have the mood to do so.

Gini lah...on Monday aku try wat Chapati for the first time. Rasa macam jadik kot...ingatkan anak2 tak makan sebab memang the kids tak pernah makan pon, so I decided to uli sikit jela..takut tak laku chapati gue....but lain pulak jadi nya.....laku la plak Chapati ku itu.....suker la plak anak2 makan cicah ngan kari ayam. So for lunch yesterday they had chapati for lunch. Sekejap jer licin pinggan. Ni yang buat aku semangat nak wat lagik. Kenyang rupenya makan chapati ni yer? :)




anak2 sedang menikmati Chapati (yg boy tu anak member, tumpang gi skolah sama2 ngan Sophea)



And I also baked some cupcakes with buttercream frosting. Thanks to my friend Riko for the recipe ! The kids love 'em so much ! Siap wat bekal gi skolah lagi.




my cuppies


As for today......I'm out of idea and spirit to cook anything. Aduhai.....nak suh my Ayang tapau kan KFC, malas la plak.....malas nak cakap. Hahaha...ade ker cakap pon malas ? Well, sometimes aku memang gitu.....bangun pagi jer rasa cam malasss jer nak cakap ngan sesapa. Nak kata gado....tak pong...tp memang rasa malas la nak bukak mulut nie........but biasanyer aku kejap jer gitu.....nanti bila dah siap wat keje sumer....anak2 dah mandi and dah makan....aku back to normal la.....skang ni dah normal balik la nie.....hehehe.


p.s. : by the way, my Ayang pon dah ada blog gak, but his blog tentu sekali penuh ngan gambar keta ..all the isi perut keta and aksesori keta yg aku sendiri pon tak paham apa fungsi nyer...hehehe...singgah sini yer !


Comments

lenny said…
Hai Janna, Nur again...

Kretif ler cupcakes yg Janna design tur. Mesti yr kids suke! Siap ada tulih nama dieorg lagi! Mcm my kids, kalau mkn biskut yg patah atak crack sikit tak nak! Nak yg cantik ajer!

Janna marah ke sy komen pasal puisi hr tu? Itu cuma nasihat dan pndgn sy ajer! Kalau terguris, sy mintak maaf-lah yea! Sy nak get as many fren kat blog & fp nie... takmo carik musuh. Sy suker kawan ngan motherX2 nie coz feeling kita sama aje! Bye... hope to hear something from u!
nope nur...langsung tak marah..in fact, I really appreciate it very much...and glad to know that I have friends who cares about me...tima kasih nur...

nur...kapkek tu sajer cuber2..jeles dgn nurul...tgk kapkek dia comey2...ni pon mintak resepi dari dia gak nie...

nur if you ada YM saya nak Add bulih yer!
sofea^alisa said…
Janna..
waahhhhh sungguh lovely and cute mute itteww cuppies...meleleh air liur dibuatnyer. You're so kreatip ler..mmg pandai u make-up cuppies u tuuu...so sheweet.
Doushura said…
For a more complete comments, I would advise you to be more detailed information, for example
here or here

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!