My Beloved Family


My Beloved Ma and Abah



Wan Muhammad & Wan Hasnah's Family (December 2007)


Comments

Jon said…
This comment has been removed by a blog administrator.
lenny said…
sempat gak u angkut family sumer gi kedai gambo, Janna? nie ms blk raye haji hr tu ke? family Nur kalau sempat pun, dpt snap kat tangga pun jadilah.... itu pun tak cukup korum gak!

u yg pakai tudung putih ke... biru? lbh kurang sama jer wajah u all ni! yg lelaki... cam ada mix hindustan plak!! confius gue...
norf said…
kak zana... ayah kak zana macam muka TGNA.. heheheh
norf said…
norf tau kak zana yang tudung hijau hujung sekali sebelah kiri... betul tak???
pB said…
mesti ambik kat MEDO nie

sumo gambar dio taj up dulu..

negatif pun dio tock bagi ...

kalu nok salinae , keno g keda dio ...
Kurt Kuden said…
waaa.. rindu my family gak
nur: owh sempat..sbb kita org adik badik mmg dah lama plan since mmg payah kami 10 bradik nak berkumpul sumer...so kebetulan masa raya haji tu sumer ada...so tu yg pegi amik gmbr tu...last kami amik gmbr kat studio masa 2001...hehehe...saya yg pakai tudung kaler jiau kebiruan hjg skali tu...far left....

norf : TGNA? hahaha....serupa tang mana tue? tang kopiah? yup,u are right norf..that's me ...!

kak pb: panda kak pb...meme amikdi MEdo pong...sbb tu jah studio gmbr di KB hok bulih muat sapa 40 oghe...hehehe studio laing keciksss...

kuden : siannyer kat dia.....hehehe.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!