I guess....


I guess...I'm not fun to be with,

I guess.....I'm a bored person,

I guess.....I am nobody,

I guess.....I am not special...far from being important,

I guess....I think too much,

I guess......that's all.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Happy Chinese New Year everyone.....

Comments

azliena_hamdi said…
napa kak... kadang kala iena rasa macam akak ada masalah jer sejak akhir2 ni...share la dengan iena... tapi iena faham.. sebab iena juga amat stress sekarang nie.. tak tahu nak luahkan...
n o r f said…
at some point in life, we certainly gonna feel 'a-not-so-good' feeling about ourself. Especially, golongan2 macam kita ni, surirumah. Which, our life is them, but their life is their own. It just what I can guess about your feeling. This is what I always felt about my own feelings. Selalu rasa 'bosan' nak mampus. And always 'down'. Give it a time, it will be gone with the wind in no time.

Love, Norf.
lenny said…
Janna..
Dalam benar rasanya makna di sebalik baitX2 puisi tu. Nur faham perassan Janna, especially biler penat & bdkX2 wat perangai! nak mintak tlg... takde sesapa @that time. Lepaskan perasaan yg terbuku, if rase nak nangis, namgis-lah! nak jerit, jeritlah sekuat hati utk `release'! Tapi ingat... jgn `lepaskan' kat anakX2 atau suami. Citer kat hubby apa yg terbuku... mesti die faham, key!
One more thing, maybe Janna rase org mcm Nur or Nurul bertuah coz ada career.. tapi Janna tahu tak perasaan nie selalu jeles kat housewife cam Janna?? selalu ingat rumah or anakX2! Penah mintak permission ngan husband pun utk berenti & dok umah! Betul.. Nur tak tipu. So, terimalah seadanya takdir & ketentuan dr-Nya. Ber-syukur and selalu-lah berdoa yg terbaik utk diri kita mahupun famili.

Ikhlas dari Nur

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!