Happy Birthday Angah. a.k.a Laila Amani...!




Alahai....macam mana bulih almost terluper birthday anak mak sorang nieh....actually today is Laila's 5th birthday......dah besar dah anak mak ni yerr.....dah tadika dah pong kan? Angah, mak bukan luper la ngah...mak mesti ingat punyer!

Untuk Angah...mak doakan semoga Angah akan jadi anak yang baik...yang solehah....yang rajin and hormat ibu bapa dan orang tua.....Angah dah pong pandai naik basikal tayar dua kan? Cayalah Angah...! Angah ni dulu lahir kuar kaki dulu....songsang....orang lain kuar kepala dulu dia nak kuar kaki dulu....mana2 lah Ngah....asal Angah sihat....





Oopppsss......!



Angah ni kalau kat rumah mcm manja skit....selalu jer kena kacau dengan Yasmin...paastu nangis....hahaha...terbalik la plak, bukan Angah yang kacau Yasmin. Tapi kalau kat sekolah ker..kat mana2 ker....Angah tader plak manja2 or mudah nangis kan? elok jer kan? Oklah...nanti besok kita gi makan2 yer.....kita beli kek orait! Apa2 hal pong..mak and ayah sayang sangat kat Angah.....Angah ni mmg sweet......mmuah! Err...Angah nak hadiah aper tahun ni ngah? a new hair cut? Hihihihihi......Owhh...hari tu Angah kata nak pantyhose macam yang Yasmin punyer tu yer.....nanti kita kirim dekat MakUde...dekat Australia banyak pilihan skit ....bulih Mak Ude? Lagipon Angah skang dah ok dah..dah lulus dah toilet training....hihihi...so bulih la kot pakai panty hose....




Comments

imalha said…
oohh...nak pantyhose..
buleh2...nk kaler ape eh?
nnti mak uda cari kan..kan senang mcm nihh..ckp je nk hadiah ape..
tkde la mak uda pening2 nk beli hadiah ape..angah2...angah mmg the best and shhhhwwwweeeettt lahh..
doakan mak uda nk final exm, 3-9nov niee..huhu..skrg dalam proses nk puasa Friendster..hrp bleh la kot kuarantinkan diri drp bermain frenster slama sminggu..lame gk tue..heh3..okiess..
aisyahwm said…
owh..birthday angah yer..
nanti che' tie beli present kt angah..tp tunggu angah blk kg la..he3
brp kali dh try nk letak comment, skrg br berjaya..
~wan hidayat~ said…
Salam ziarah blog..."hafiy anuar"...new baby born akak sitiLina ada dalam chronicle ketika berumur 15 hari dan 17 hari...atas permintaan kak Siti...check it Out!!!
imalha said…
Kakja!!
due bilo?
branok nati..inform me lah dehh..
bleh jah msg to my number,

+61406686843

jgn lupe letak '+' kt dpn tue..

bubye
amie
sofea^alisa said…
hepi belated besday to laila..so sheweet gambo dia nie..dh beso cantik dia nie cam emak dia gak.
sWeEt mAMa said…
salam kenal....

happy birthday Laila...hehehe..saya selalu skodeng blog akak tapi tak meninggalkan jejak.
Ni berhajat nak add link blog kak..boleh ehh?...
ami: err..alang2 beli ko laila...beli ko sophea n Yasmin etek...hihihi,tok maluuuuuuu, by the way, best of luck to you, wat exam molek2 deh!brp kali mau royat la saya punyer due,17/11 daa...tp ni supo serro nok beranok doh nie...hmmm...?

che'tie: tahniah kerana berjaya meletak komeng,and tengkiu bagi pihak laila

hidayat : thankx,dah tgk dah wajah2 Hafiy

riko :tengkiu auntie nurul....maknyer comey ker? ahaks..!

sweetmama: thanks for visiting, nak letak my link? boleh saja...ahkak pong leh letak ur link jugak yer...? ngeh..ngeh..ngeh...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!