Blow...blow.....

video

Comments

sWeEt mAMa said…
Kak Janna...

saya dah add blog akak...sila lah add saya yea..
akak pregnant yea?..bila due kak?..

best nya Laila tiup lilin..
kekeke..great moment!..si Yasmin suka betul menyakat ehh..si Kakak tu diam jeee...baik je perangai dia kan.
sofea^alisa said…
janna..
so lovely that video..
aku rasa cam Yasmin yg macam besday gurl...kiutlah Yasmin..
so adorable...especially masa makan cherry tu...so kiut miut.

to laila..hepi besday yer..
fm auntie riko.
nonie said…
ala... time kita nak tgk vclip tu, time tu la yg dia nak unavailable...

nway happy birthday to laila.. semoga panjang umur & murah rezeki & menjadi anak yg solehah & berguna kepada family, bangsa & negara!!!
pu3feesya said…
ahkakkkkk....mana pi..lama tak on YM???
sweetmama : ahkak pong dah add ur link,3 bradik tu gitu la SM...heheehe

riko : hahaha...itu Yasmin mmg sker enteprem....dia lak yg lebih....

nonie :tengkiu auntie nonie...mmuah!kisses utk afifah..

fisya: adeh fisha...akak online jgk cumer skang ni kejap2 jer....duduk pon penatt....huhuhu...rindu ngan fisya gak....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!