testing...testing....

ni sebenar nyer nak try fungsi baru dalam blogger nih......okeh!


Comments

mamadleena said…
er...tak gerak la kak...
janna, mu testing gapo ni? hihihi

meh aku nak komen mana yang teringat.. sebab dah lama tak baca blog mu nih.. aritu tenet selowww+ hafiy demam...

lucu tengok angah makan nasi ngan biskut tu.. banyak sangat tengok rancangan chef kot anokmu ni...eekekek

me pong masa peknen aritu sakit gigi gak.. mmg nangis juagk.. sait ooo.. tapi nak cabut kat sini tak mampu... sebatang dekat AU1000 ooo... so, masa balik aritu ku cabut siap2.. legaaaa!!!

kat tempat mu sotong murah ke? saja kasi terliur... tapi mmg terliur weh tengok sambal sotong tu... lawa kaler merah dia tu...
imalha said…
ngeh3...naka nyo budok 3 oghe nih..
time baco doa sbelum tido tuh.
lawop jah sero..yasmin pong reti doh..haa...lain kali, wak
la video ucapan utk mak uda di perantauan plop..hua3..
tmbh2 nk dkt rayo tu kan..huhu..
heh3..

bubye
amie
azliena_hamdi said…
dah tak tau nak wat aper la tu kot... hehhehehe tapi suara memang tak der ker...
norf:tak gerak ker norf? ish...naper plak yer..?

nunu :AUD1000? mahal giloss....blom wat treatment lain tu,aku tepek video laa...mu tok napok ko?bakpo ado oghe lain hok napok...?musykil la....

amie:oooucapan hari raya yer....idea yg baguss...takper,rayo lambak lagi.hehehe...

iena :tak leh dengor ker? ahkak dengor ok jer..my other frens pon ok gak....naper yer...?
pokcak said…
This comment has been removed by the author.
pokcak said…
This comment has been removed by the author.
pokcak said…
panda doh dio loni buh video. kalu nok molek, mu buh url mu dalam video tu. kena edit la sikit. bila ore tengok url tu dale video, ada kemungkinan ore akan taip url tu dan akan ke blog mu. tu salah satu cara nak naikkn traffic. contoh gini la lebih kure (copy paste link ni.. acu kelih):

http://www.youtube.com/watch?v=to8fZsoMC_E

http://www.youtube.com/watch?v=Ey53G_HoGBw

http://www.youtube.com/watch?v=Oy5ohZDgly8

aku ni takdok la hebat sangat, tapi buleh la untuk kosi2 sikit2. hehe.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!