LUper nak tepek gambar nie....

Hehehe....luper nak tepek gambar ni.....hari tu ada terai buat Roti Daging Berkeju..resepi di ambil dari Forum Cari.....dah lama dah dok nak terai buat..tak jadi2...until la baru2 nie.....cuber jugak buat since bahan2 pon dah ada.....mak aii....sedap weh..! Anak2 and my Ayang pon sker makan....tak makan nasi diaorang malam tu.....kalau nak resepi nanti aku tepek kat blog resepi yerr....resepi yg sedap dan senang di buat elok di kongsi2 kan? Kalau nak resepi klik sini







sedap roti nih..lain kali leh wat lagi......!

Comments

adrina adi said…
yum...yum... i tengok pun terliur... nasib baik bukan bolan posa. ekeke
afifah said…
ni nak kena soh mak try ni.. hehe kasi afifah naik berat badan sket makan roti tu nyum2 hehe
ciku_nunu said…
wallaaa... memang nampak yummy... aku dari dulu lagi nak try buat tapi malas+tak reti nak uli roti...huhuhuh...
kakak: try laa....senang je tuh...

fifah: suh la mak buat...fifah makan byk2 biar kembang cam roti...hihihi

nunu : aiseh..aper ker susah nyer nak uli...golek2..uli2..gitu laa..hehehe kalau ada mixer lagi senang..uli ngan mixer..tp pakai cangkuk yg mcm megi tue...jgn pakai whisker yg buat kek tu plak..kang jahanam mixer...hehehe...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!